Imi poate face cineva un skin de minecraft dupa numele Fire_Tale si poza de la canalul asta de you tube https://www.youtube.com/channel/UCzjrAbzWZ1gPCz6zwvOq1LQ
Îmi poate recomanda cineva un joc online (preferabil gratis) pe care îl pot juca cu cei de pe telefon, nu contează dacă îl pot juca doar în lan?
Care joaca Hearthstone? Ma plictisesc de moarte si vreau oponenti pe masura :))) Need fresh blood! Care are chef de cateva 1v1 sa lase nick- ul mai jos si va dau add cand pot :) Dau funda primului om care...? (mai mult)
De ce cand vreau sa dau gift unui prieten ark survival evold imi zice ca a aparut o eroare neasteptata eu avand deja jocul cumparat?
Hei TPU! Ce parere aveti de site-ul ozone.ro? Sunt niste preturi la unele obiecte care par prea bune ca sa fie reale si ma gandesc sa nu fie un scam. Ce ziceti?
Salut TPU Am nevoie de ajutorul vostru Cred că mi- a fost spart contul de Google pentru că nu îmi mai merge parola care o aveam. Nu pot nici sa o resetez pentru că am un număr de telefon vechi ...? (mai mult)
Daca cumper un joc de pe Steam / Epic Games banii ajung la cei care au facut jocul?
Salutare! Am vazut pe ytb mai multe clipuri cu jocul rpg Raid Shadow Legends si am incercat sa fac si eu un cont bunicel, dar in cateva zile am observat ca e f greu la inceput si faci greu rost de eroi...? (mai mult)
Nu inteleg! daca am o placa video integrata,nu pot sa o schimb cu o placa video dedicata? sau sa am placa video integrata si sa pun si una dedicata, adica sa le am pe amandoua?
Salut, se poate trimite bani din PaySafeCard In PayPal?
Exista vreo camanda pe CS GO de bagat viata?
Cum fac sa intru pe live cu cineva pe tik tok? De exemplu cineva este live iar eu când intru pe acel live doresc sa ma alătur, ce trebuie sa fac?
Salut TPU, am nevoie de ajutor. Zilele astea ma gandeam la un joc vechi pe cd, pe care il jucam in a 2 a, despre un baiat cu parul cret si roscat spre portocaliu care se afla la gradina zoologica cand...? (mai mult)
Am cumparat un joc de pe google play si l- am instalat pe bluestacks ca nu mai am spatiu pe tableta desi am sters foarte multe aplicatii. Si la jocul asta de android jucat pe pc la un moment dat ma pune...? (mai mult)
Salut TPU, sunt un gamer destul de bun, doar ca încă nu am găsit o metoda de a face bani prin asta, adică am văzut tot felul de turnee ce au premii de 100- 200€ însă necesita bani pentru a ...? (mai mult)
Salut, ce carcasa cu airflow buna as putea lua pentru aceste componente: Procesor Intel i5 10500 Cooler CPU ARCTIC AC Freezer A32(e marisor) placa video nVIDIA gtx 1650, hard disk, placa de baza gygabiteb...? (mai mult)
Salutare tuturor! Acum de o vreme am început să jocul renumitul GTA IV (4). Deocamdată nu cunosc toate secretele acestui joc. Mă interesează cum pot deveni pasager într- un taxi! Știu că apăs ...? (mai mult)
Am o intrebare... Am cumpărat recent 2USD key după site-ul Kinguin. În inventar nu este nimic... La balance am 10lei și scrie la spendable...
Am un laptop Asus tuf gaming fx505dt, am pe el gtx 1650 cu un ryzen 7 3500 h, 16 ram si am o problema pe care nu pot sa o rezolv. In timp ce ma joc placa mea video scade de la 100% pana pe la >25% si...? (mai mult)
Eu ma joc minecraft cu un prieten si eu am facut o mapa si el intra pe mapa mea atunci când îi dau e invite pe xbox.Dar nu mai merge acuma.Adica acum cand ii dau invite si el încearcă să intre ii ...? (mai mult)
Salut! Am cumpărat gta iv de pe steam și nu pot sa salvez misiunile și progresul jocului. Când încerc sa salvez, îmi afișează eroare la salvare și îmi spune să verific discul.
Salut TPU, la jocul pubg mobil cati boti baga amestecați cu playeri?
Pentru jucătorii LORD MOBILE...Am dat o mare parte din armata la un membru din grup pentru protecție, cum o pot recupera? Nu ma pricep prea bine la joc...
Cum pot transfera bani de pe un cont avakin live pe alt cont avakin live?
Este careva care joaca blockman go pe aici?:D Nu de Alta dar am cautat dar nu am gasit vreun rezultat care sa fie vorba despre joc.
Am un volan Myria mg7400 de ceva timp si am decis sa ma joc astazi cu el dar nu mai am acel cd driver al lui, are cineva acel driver sa mi-l trimita va rog?
Salut! Am un laptop de gaming Asus rog strix cu placa video de 6GB si totusi in tarile de grafica din gta iv imi arata 512MB ceva de genu. Cand vreau sa maresc setarile de grafica imi apare un avertisment...? (mai mult)
Joaca cineva pubg?
Salutare, TPU. Acum aproximativ 4- 5 ani mă jucam un joc și era ceva gen: îți dădea o mașină de început iar tu trebuia să le deblochezi pe toate, trebuia să conduci până la finalul cursei...? (mai mult)
De ce nu mai merge sa descarci world of tanks cand ajunge la 30%? Adica am descarcat din google world of tanks si cand sail instalez din aplicatie, astep o ora/doua si cand a ajuns la 30% nu se mai instala. ...? (mai mult)
Salut. Vreau să-mi lăsaţi un link cu un PC unde pot rula Red Dead Redemption 2 la Max settings. Dau fundă.
Cine dintre utilizatorii TPU joaca geometry dash?
Buna, tocmai ce am cumparat un RTX 3080 strix si din pacate am niste temperaturi cam mari. Un joc precum Bannerlord 2 in 4k imi sta in 83/109 grade. Am watercooling cu un waterblock de la ekwb vector ...? (mai mult)
Salut TPU, am jucat acum vreo 10 ani un joc de fotbal in care aveai un caracter, se juca online, pe masura ce jucai mai multe meciuri primeai bani si experienta cu care iti puteai imbunatati caracterul,...? (mai mult)
Salut! Pentru cei care joaca cs go! Probabil ati văzut la alți jucători medalia cu dreamhack din diferiți ani! Este dreamhack în melbourne 2022 Ce trebuie sa fac sa iau medalia? Am vazut ca ...? (mai mult)
Bună, știe care dacă se joc cumpara jocuri de pe steam de la profi? Ma refer dacă tu poți achita jocul la ei și ei după aia sa-ti dea un cod anume pentru joc "
Salutare tuturor! Mă adresez în special celor care au jucat GTA IV (4). Ai acces de a întra în mai multe clădiri? Ai acces la avioane? Precum Jet ca în Gta San Andreas? Care sunt diferențele Dintre...? (mai mult)
Salut! Acum câteva zile mi- am adus aminte de un joc pe care îl jucam când eram mic si ma tot chinui să- l caut, fiindcă i- am uitat numele. Jocul conține la bază un caracter de porc care încearcă...? (mai mult)
Salut TPU! Acum vreo 7- 8 ani mi- am luat un laptop. Ma jucam pe el, totul era bine. Pana cand intr- o seara m- am jucat si l- am stins normal, dimineata nu se mai aprindea DELOC. De ce credeti ca nu...? (mai mult)
Salut, cum pot baga bani pe paypal cu ajutorul codului care iti da la aparat?
Salut, are cineva idee cum imi fac un skin pe gta san andreass? Am incercat cu Photoshop/Image Editor, orice tutorial l- am luat la rand? Ar trebui sa imi explice cineva care stie sa lucreze in...? (mai mult)
Pe League Draft stie cineva de ce cand aleg campionul, dupa baned champs se alege din nou, imi fura caompionu, de ce?
Banii de pe Steam Wallet au o anumita data pana cand trebuie folositi sau pot fi folositi si dupa o perioada indelungata de timp?
Ce pot face daca blitzcrank fideaza?
Salut, am luat speciala de 120 la sweet bonanza si am scos 400 e bine?
Salut! Nu știu dacă îmi va răspunde cineva aici la următoarea întrebare dar încerc, de ce nu? Am început de recent să joc jocuri/nuvele pentru adulți în format renpy. Știe cineva jocuri/nuvele...? (mai mult)
Salut! In 10 zile imi expiră abonamentul ps plus si eu l- am achiziționat prin cod (carton cu codul in interior) cumpărat de la altex, acum vreau sa achiziționez codul de la carrefour. Pot sa activez...? (mai mult)
Bună, am o întrebare. De unde pot sa descarc gta 5 gratis? Și cum pot sa joc online
De unde pot descarca Cs 1.6? Curat fără virusuri
Salutare tuturor! De unde pot descarca gratuit cs go? SI GTA4?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.