Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 27 Februarie 2025 sunt:
Care e formatul unui banner pe YouTube?
Salut! Am și eu o întrebare: Sunt în Germania și vreau sa descarc CS GO de pe Stream. Stream-ul este original nu este fake sau alta versiune piratata. Se poate lua amenda?
Imi spune si mie cineva de unde pot sa am vpn de Romania? (sunt in Italia) ca as vrea sa imi afiseze ca sunt pe Romania.
Salut! Când eram mică jucam un joc pe pc, dar nu îmi aduc aminte cum se numea, poate va avea cineva de aici vreo idee :D Deci, l- aș încadra în categoria jocurilor de platforma (platformer games),...? (mai mult)
Buna! As dori sa imi achizitionez un oculus quest 2 si am o intrebare: am nevoie de pc pentru a ma putea juca pe el?
Salut TPU, in legatura cu jocul core keeper. Harta este infinita sau nu?
Un metin privat clasic cu rate bune, lvl maxim 100 -125?
Am un laptop HP cu 4gb ram ddr3 pc3 12800(800 mhz) pot sa ii mai pun încă 4GB DDR3-1600 PC3-12800 1600MHz? Este vreo problema dacă nu au aceeași mhz?
Pot incarca contul paysafe/paypal cu numarul de telefon?
De ce au mai scos konami efootbal 2022 daca nu are nici măcar master league?
Am nevoie de card ca sa activez coduri de xbox ultimate pass pe Microsoft store?
Salut! Stie cineva niste jocuri pe care le-ai putea juca pe un laptop de 1300 de lei? Dau fundă!
Salutare, am cumparat un jucator in fifa 22 pentru echipa mea, am intrat pe market place l- am cumparat, dar nu- mi apare in club... Care ar fi problema? Mentionez ca inca nu am terminat meciurile alea...? (mai mult)
Care e diferenta dintre Xbox Game Pass for PC 3 Months Trial - Microsoft Key - GLOBAL si Xbox Game Pass for PC 3 Months - Microsoft Key - GLOBAL? Ca vreau sa imi cumpar varianta trial dar nu stiu ...? (mai mult)
Buna TPU, daca cumpar un joc pe origin de pe eneba.com dar acel joc pe care vreau sa-l cumpar a fost sters de pe origin si daca il cumpar de pe eneba.com si il activez pe origin nu va fi activat sau?
Era un joc online in care era un furacios (fata ii era acoperita) care vana copii si ii punea intr- un sac pana il umplea. Funda pentru cine il stie sau gaseste. Am stat mult sa il caut si nu l- am...? (mai mult)
Salut. Filmez cu obs ul în full hd 60fps cu nvec la 50000bitrate și parca calitatea clipului lasa de dorit, cel puțin când pe clip este lumina se vede ok dar când într- un joc sa zic se face întuneric,...? (mai mult)
Buna, am și eu o intrebare, legata de SWTWOR la misiunea acea cu The Empire Betrayl, am dat abandom, de unde o pot lua ca s-o fac?
Salut,scurt si repede. Caut pe cineva sa facem sv de zombie. cu host-boost asta nu i vreo problema. Multumesc
Salut TPU ce buton era in CS GO daca nu se vede harta sau viata ca am pasat pe un buton si nu mi se mai vede harta si viata in CS GO.
Salut TPU stie cineva un joc smecher popular si care fac live toti si sa fie nu stiu un RPG sau ceva asemanator cu survivor si sa faci de toate? sa te lupti etc. nu stiu ce sa ma mai joc imi trebuie un...? (mai mult)
Assassin's Creed 1 Assassin's Creed 2 Assassin's Creed Brotherhood Assassin's Creed Revelations Assassin's Creed 3 Si dupa joc liberation?
Salut,am un cs luat de pe net si nu mi-se salveaza setarile cum fac sa mi-se salveze dau funda!
Salut TPU stie cineva un joc mai tare decat battlefield 2042? am vrut sa il cumpar dar mi- am dat seama ca are multe recenzii negative si as vrea nu stiu un joc asemanator. cu tancuri Rusesti, avioane...? (mai mult)
Salut TPU, ce parere aveti de noul update la pubg mobile, astept raspunsurile voastre
Am o intrebare... Era un joc pe Friv si era cu un cavaler mic si se batea cu altii si la un moment dat ajungeai într-un munte unde era un boss fight stiti cum se numeste? Dau funda (joc oflline)
Salut. Abonamentul la aplicatia Travel Boast, e 144 de lei pe an? Sau pe luna? Daca stiti, va rog spuneti-mi
Bună, are cineva CD ul aventuri de poveste cu jocul 3d insula piraților? https://ibb.co/vmg8tsy Despre acesta este vorba
Bună, am o problema, este cineva de pe TPU care are acest cd Edu aventuri de poveste? Sora mea vrea să joace jocul 3d de pe el, insula piraților, dacă îl are cineva va rog să îmi spuneți.
Https://www.emag.ro/volan- racing- hori- apex- pentru- playstation- 4- pc- ps4- 052e/pd/DV4BXDBBM/?cmpid=86724&gclid=Cj0KCQjwupD4BRD4ARIsABJMmZ9hQC- v1zkKL3- Tlb2mheUwFk- O6QLC0hIU85g3t4NqY0ZPwJpvcDYaArbdEALw_wcB ...? (mai mult)
Salut! De doua zile incoace am cu 150 de fps uri mai putin in toate jocurile. De ce?
Cineva pe grup care are jocuri pentru console, pentru o persoana in scaun rulant?
Salut, stie cineva unde pot face rost de rahaturile alea de pietre in elding ring? Am intrebat steam in pesteri dar tot nu inteleg, reapar, adica respawneaza iar sau sunt 10000 de pesteri in joc? Ca...? (mai mult)
Am uitat parola și emailul pe serverul b-hood samp și nu am mai jucat de mult, cum pot recupera contul?
Salut, recent mi-am achiziționat o tastatura Marvo din acea care tasta 1 și f1 este aceeași. Faza este că nu știu cum să le accesez pe fiecare în parte. Mă poate ajuta cineva?
Jocuri ps 3 si Xbox are cineva pe grup?
Salut TPU! Exista world of warcraft in limba romana sau macar misiunile [quest] sa fie?
Ce jocuri ca Dark souls 3 știți pe PC?
Nfs undercover e misto ca as vrea sa-l cumpar pentru PS3?
Salut, am un dvd cu un joc, dar am o problema. Dvd-ul este zgariat pe partea cu imaginea jocului. Are vreo problema sau trebuie cumparat alt dvd?
Salut,ati jucat cs-u asta vreo data? https://www.youtube.com/watch?v=tnTlg4eb2Sw mai exista dau funda?
Hewoo ^^ Ce pot face cu penele in Minecraft? Am multe :0
Salut TPU! Vreau sa achiziționez un telefon mai exact Samsung Galaxy A12 2020 vreau sa știu niste puncte pro și contra acestuia din partea deținătorilor. Și cam cat de bun e pe partea de...? (mai mult)
Salut TPU, de unde pot face rost de o cheie pentru Delta force xtreme 2?
Buna! Stie cineva cum pot înregistra pe laptop un videoclip de pe Voyo, va rog sa ma ajutați
Salut tuturor. Sunt Felix, am 22 ani, student, si as vrea sa știu dacă credeți e normal sau nu pentru mine sa ma mai uit in continuare la PewDiePie, Markiplier, Jacksepticeye și alti YouTuberi...? (mai mult)
Buna seara, TPU am nevoie de ajutor urgent! As dori ca pe roblox studio, sa fac un joc, iar asta consta in a face un joc roleplay, la mapa ma descurc cat de cat, dar ma intereseaza cum as putea sa...? (mai mult)
Destinata jucatorilor de League of Legends. Voi un dus cand mai faceti? Dau funda
Salut TPU, joc pubg si am diamond 1 pe pubg si recent am observat ca nu ma mai da amestecat cu playeri si cu boti, ma da doar cu playeri fara boti, e posibil sa ma dea cu playeri daca am ceva mai multe...? (mai mult)
Unde naiba pot vedea experiența pe care o am la jocurile celor de la Wargaming? Că parcă ascund asta de noi și mă enervează! Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!