Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 27 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU! Vreau si eu niste idei de jocuri cu poveste, foarte intersante si care nu au continut repetitiv, cum ar fi Dying Light, unde te bati doar cu zombie in proportie de 90%. Daca nu v- ar ...? (mai mult)
Salut, Deci pe Microsoft Flight Sim e un mod in care daca deschizi un server si pe telefon sa zicem iti scrii adresa de ip pe browser ti se deschide practic computerul din avion pe telefon. Dar eu cand...? (mai mult)
Eu am un PC cu următoarea configurație: procesor Intel i3 2130 RAM 6GB DDR3 Placa video: AMD 200 series 1gb Ar merge cs go pe el și alte jocuri de genul?
Salut TPU, am tot cautat pe net dar nu gasesc nimic folositor. Vreau sa imi cumpar o placa video mai buna, eu am una integrata, placa se numeste INTEL HD GRAPICHS 2000, e cam slabuta nu ma pot bucura...? (mai mult)
Buna, cine ma ajuta si pe mine la jocul pet simulator x cu o informatie va rog frumos? Cum se fac pet- urile de 25t? Eu am reusit sa fac de maxim 5t, cele de la axelotl...cum se fac cele de 25? Nu pot...? (mai mult)
Sugestii pentru fonturi royalty free pentru meniul unui joc? Salutare, aveti ceva sugestii pentru fonturi care as putea sa le folosesc la meniul jocului? Am incercat cateva si parca nimic nu arta bine. ...? (mai mult)
Ce să fac să meargă? http://www.gamekidgame.com/witch/witch-search-for-caleb/witch_search_for_caleb.html
Salut. Am facut acum 2 luni primul meu pc din piese si era totul ok pana cand am instalat windowsul. Am un i3- 10100, placa video e doar cea integrata(uhd630) 1x 8gb ram hyperx 1tb seagate ironwolf ...? (mai mult)
Salut. Un joc prin care ai putea sa faci niste banuti de exemplu ca metin, farmand iar mai apoi sa vinzi iteme?
Bună, se poate instala jocul AO 2 tenis și pe telefon Android? Dacă da, vă rog să îmi trimiteți link
Caut un joc vechi căruia nu îi mai știu numele. Curse cu mașini. Pe pc. Nu miniclipuri. Mecanica jocului: Mașinile erau aproape toate la fel diferențele erau că erau unele cabrio, sau decapotabile,...? (mai mult)
Ok, m- a luat si pe mine nostalgia de un joc vechi cam din perioada 2007- 2009, probabil gresesc si asta dar poate ma ajutati din descriere. Jocul e super SF dar si steam punk pe alocuri, e shooter ...? (mai mult)
Salut,TPU! Pot juca Halo 3 pe Intel hd graphics 3000? Dau funda!
Salut, are cineva idee de un mod pentru Euro Truck Simulator 2 pentru grafica sau nu stiu, ceva care sa aiba niste raze de soare mai luminoase si niste texturi bune?
SALUT TPU! Am un laptop cu următoarele specifacții: - 4GB DDR4 2400MHz - 1TB HDD - Ryzen 3 3300u 3. 5ghz - Placa video Radeon™ Vega 6 Graphics ( este o placa intregata). - Windows 10 Home...? (mai mult)
Salut TPU, am vazut mai multe video-uri pe net si inca nu sunt sigur, merge sau nu sa joci euro truck simulator 2 pe geforce now cu volanul? Problema a fost rezolvata? Dau funda
Bună seara, a mai avut cineva eroare asta când instala pubgde pe steam (lipsesc privilegiile pentru fisiere)? Mulțumesc.
Salut! Mi se cenzurează cuvântul "csgo" din nume pe Steam. Exista vreo soluție? Ieri nu a fost nicio problemă si nu am făcut nicio modificare între timp. Mulțumesc!
Salut,am un ps 4 și nu am cumpărat ps plus dar toate jocurile care le am merg multiplayer, am fifa 20, mortal kombat xl, uncharted 4, The las of us, îmi poate explica cineva care e faza?
Am o 1000 de lei stransi, sa incerc sa mai strang si sa imi iau un ps5 sau sa imi iau acum un ps4? Ce m-ati sfatui sa fac?
Vreau si eu va rog un model de membri staff mai frumos, estetic pentru FiveM!
Metin2FRZ International (un joc captivant grafica HD) ItemShop direct pe joc. (esarfe 3d) Costume/Frezuri/Petu-ri/Skin.etc https://metin2frz.ro/ https://discord.com/invite/x6P3sCH
Ok, deci: Am si eu o problema, nu stiu daca merge rezolvata, sper ca da. Pentru o perioada de 2 ani am stat in Italia si am un ps4 pe care mi l- am cumparat in acea perioada in care stateam acolo,...? (mai mult)
Salut. Observ ca din ce în ce mai mulți youtuberi trec pe Trovo. Trovo ce ar avea mai bun spre exemplu fata de Youtube? As dori exemple concrete. De asemenea și pe trovo poți câștiga o anumita...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Ghost of Tsushima? Merita pentru pretul pe care il are sau?
Cum pot sa vad toate recenziile pe care le-am dat pe Magazin Play?
Dacă eu cumpăr un joc de pe eneba, codul îl pot introduce și pe ps4?
Salutare TPU! Joc Mortal Kombat XL pe xbox si nu prea am idee cum funtioneaza cripta. Stiu de unde plec si cum sa ma intorc inapoi, cum salvez progresul inainte sa ies? Acum am iesit si cand intru ...? (mai mult)
Ce jocuri recomandati pentru anul 2022? Aici ma refer la orice categorie, gen
Buna! Am o intrebare legata de minecraft, pun mai jos datele si intrebarea, multumesc anticipat de raspuns! Minecraft 1.12.2, Tlauncher (2.84), Release Hexxit Updated (New Year's Edition) 1.6 mod-...? (mai mult)
Salut TPU, caut si eu un joc vechi. Era cu nave spatiale si distrugeai diverse nave spatiale de extraterestri, puteai primi scut, upgrade la arma etc, iar in dreapta iti arata cat scut mai ai si viata....? (mai mult)
Exista vreun site care arată jocurile scoase de pe magazin play?
Buna TPU, m- am gândit sa cumpar un pc, în jur de 5200 lei maxim, doar unitatea, ce configurație îmi recomandați? Știu ca placile video sunt foarte scumpe, iar eu nu prea ma pricep atat de bine. ...? (mai mult)
Unde as putea sa caut pe cineva care sa faca textul la un joc tip visual novel / dating sim in limba Romana? Poate ceva grupuri de scriitori? Recomandari?
De ce mai joaca romanii metin 2? Nu inteleg, de ce ai juca asa ceva cand ai WoW si chiar daca nu ai bani sa platesti lunar poti juca pe servere private f bune cum ar fi mistblade?
Dacă adaug la un RAM de 4 GB DDR3 1600mhz o plăcuță de RAM de 512mb DDR3 CL3 133mhz la ce frecvență vor rula? Câți GB voi avea? Bănuiesc că 4GB și 512mb. La ce mă ajută să am mai mulți...? (mai mult)
Bună, îmi puteți face o recomandare de gamepad pentru PC in jurul sumei de 90 de lei?
Salutare. Am inceput un proiect gratuit pentru un joc in python/renpy in limba Romana, un fel de visual novel si caut oameni interesati sa colaboreze. Imi puteti recomanda ceva grupuri/comunitati pentru...? (mai mult)
Daca adaug langa o memorie ram de 4 gb ddr3 1600mhz alta ddr3 512mb cl3 133mhz îmi va da un boost de fps in jocuri sau nu? Precizez ca memorile ram sunt de la mărci diferite. Ce se va întâmpla daca...? (mai mult)
Pentru cei ce jucati samp, vreau sa va intreb cum cumparati un bizz pe samp care este vandut la stat gen, multumesc, dau funda.
Salut! Are idee cineva cine se joaca League of Legends, de ce atunci cand vreau sa cumpar rp si aleg sa platesc cu visa nu merge? Imi spune ca tranzactia a fost refuzata, dar am introdus totul corect,...? (mai mult)
Salut, am un pc procesor Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU E8600 3.33hz (2cpus) 3.3ghz memorie ram 8192Mb Windows 10 pe 64 biți, am directx12 am placa video Radeon Rx 570 series, de 8170 mb … și îmi ...? (mai mult)
Buna, am descarcat Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 de pe steam si merge in reluare. Folosesc Asus rog strix g17 acelasi joc descarcat de pe alt site merge foarte frumos pe un laptop de prin anul 2012...? (mai mult)
Salut TPU, cablul de ethernet are vreun efect asupra jocurilor, cat5, cat 6, cat 7?
Buna ziua! Am o intrebare: pentru fiecare joc descarcat de pe steam se descarca si instaleaza o aplicatie/program asociat jocului?
Bună, vreau sa-mi iau ps4. Cand îl iau vine ps-ul si cu jocurile sau eu trebuie să cumpar cd-urile pentru fiecare joc?
Salut. Deci eu sunt pe un joc si am 140ms pe un server de North America. Sper ca stiti ce e ala ms, cu cat e mai mare cu atat ai mai mult lag. Eu folosesc un autoclick pe un joc sa obtin ceva inaintea...? (mai mult)
Bună, știe cineva cum as putea sa copy un joc de pe roblox si după sa îl pun in roblox studio?
Buna, știe cineva daca abonamentul la Star Wars the Old Republic poate fi achiziționat prin metoda Paysafe Card?
Salut. Am un 3080 ti phoenix, cum imi pot da seama daca este LHR sau non LHR? Este pentru simpla mea curiozitate pentru ca din cate am vazut sunt si cu si fara! Acum nu stiu daca in permanenta modelul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.