Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Merita sa cumpar un PS5 de pe olx? Mă cam tentează fiind mult mai ieftine decât cele noi dar mi-e frica sa nu iau teapa, totuși o consola poate avea multe probleme ascunse.
Buna ziua, am cumparat recent un ssd M2NVMe de 1tb dar vreau sa stiu exact cati tb se poate scrie maxim pe el daca vreun program poate spune cu exactitate asta asta si ce program?
Am propriul club/echipa de fotbal virtual FC Alinborger unde sunt antrenor/manager in jocul online multiplayer de management de fotbal ManagerZone și vreau să încerc în sezonul viitor să mai iau un...? (mai mult)
De ce la mine la calculator nu se vede GTA V online și GTA V pe tot ecranul și nu merge sa îl pun pe tot ecranul
Unde pot face giveaway- uri cu reduceri de pe gog? Ofertele primite pe email sunt într- adevăr exclusive? Eu am primit reducere la Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord. Voi la ce joc...? (mai mult)
Salutare, am băgat niște bani în freefire pe ggtopup prin id, banii mi- au fost luați dar nu am primit niciun diamant, știe cineva ce as putea face? Sau dacă vor întra în timp.Am băgat cu...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac daca am lumina rosie la un controler de ps4?
Salutare! Am facut recent un server de zombie pleague counter strike 1.6, aveti careva chef sa jucam, sa spargem plictiseala? 188.212.100.14:27015 connect in consola daca aveti chef :D
Merita in 2024 sa-ti cumperi un Nintendo Switch Oled?
Dati-mi un nume de call of duty dar sa fie intre 2 sau 16 caractere va rog frumos
Salut, am o mică dilemă, acum o săptămână cam așa mi- am achiziționat un calculator și acesta a venit cu o țiplă pe geamul lateral din carcasă și acum ca am dat- o jos îmi dă impresia ...? (mai mult)
Salut TPU, recent am intampinat o problema, am un cont de google doar pe telefon dar din pacate acesta nu mai merge iar in momentul in care am incercat sa ma loghez de pe un alt dispozitiv mi- a cerut...? (mai mult)
Cum pot face un arc in jocul,, the forest"
Cat de periculos este jocul Popyy Playtime pentru o persoana de 13 ani? E ok sa îl joace? Cât de violent este? Care sunt consecințele?
Voua va merge Battlefield 4 pe Steam sau mai face figuri din cand in cand?
Salut! Am descărcat call of duty Black ops de pe steamunlocked dar îmi zice că trebuie să îi dau extract și nu știu exact cum să fac asta.Ma puteți ajuta?
Cum pot conecta un controller de xbox 360 la un xbox one! Fara PC sa fac Screen Reacord
Bună ziua. De câteva zile tot încerc să îmi aduc aminte numele unui joc și nu reușesc. Era vorba despre un joc pe telefon unde, dacă țin bine minte trebuia să ghicești cuvintele sau ceva de...? (mai mult)
Cum iti schimbi anul de nastere pe pubg ca sa poti deschide microfonul?
Salut, era un joc gen Age Of War, se numea Troia stie cineva cum pot sa il gasesc?
De acum cinci minute, nu ma mai pot loga pe Slotpark?! Am incercat toate variantele posibile si imposibile! Tot primesc mesajul "Slotpark nu este disponibil in tara ta "?! Stiti o metoda cum as putea ...? (mai mult)
Salut! Daca îmi cumpăr god of war ragnarok varianta de PS4 cd și îl bag in PS5 va funcționa?
Cum pot sa imi repar uneltele si armura pe minecraft mobile. ma refer cu xp nu in anvil
Salut! As avea o întrebare pentru ca nu pot să ma decid. Ce sa aleg dintre Forza horizon 4 și FIFA 24? Multumesc!
Youtuberul "roman" @ZappyTV este ungur sau roman? nu stiu ce sa spun deoarece el vorbeste limba romana cu accent magiar, sau vorbeste asa in gluma? nu stiu exact va rog fanii lui @ZappyTV sa mi...? (mai mult)
Salutare comunitate! Am o problemă la laptop, sincer cred că este de la driver- ul video dar nu sunt sigur și nici nu mă prea pricep. Problema este in felul următor, când intru pe YouTube unele...? (mai mult)
Am un laptop Acer aspire vx 15 cu gtx 1050 ți i5 7th gen și 8 GB ram când încerc sa întru în jocul thief simulator ma intra dar nu îmi apare pe ecran îmi apare doar în bara și când apăs sa ...? (mai mult)
Am Counter Strike Source cumparat. Cum pot sa vad daca pe un server pot intra si piratii si cei care l-au cumparat?
Salut! Mă poate ajuta cineva să găsesc un pc/laptop pentru gaming până în 3000 de lei? Mulțumesc!
Îmi spune cineva niște jocuri gratis pe PC?
Mi am făcut superbet ul pe buletin ul mamei (am 16 ani) și am pus numele meu și mi au spus că îmi închide contul daca nu dau acordul sau modific alea. ce pot să fac acum?
Ce- i intereseaza pe cei de la Paysafe card cati bani vreau sa cheltui eu?! In opinia lor, poti cheltui doar suma maxima (limita de cont) 450 euro pe luna?! Atunci ar trebui ca si pacanelele din tara ...? (mai mult)
Salut. Am un laptop Acer si cand este deschis si la incarcat bateria se conecteaza si se deconecteaza si scoate un bip. Cand este inchis se incarca normal. Ma puteti ajuta?
Salut am o intrebare am luat un pc de la progaming si un cablu vga cu 15 pini l-am conectat dar imi arata sa tot verific cablul video [check video cable]
Salut TPU! Vin cu o problema la voi, sper ca o putem rezolva împreună! Am vrut sa dau upgrade la pc ul meu de niște rami, am 3GB. Înainte sa cumpăr Ramii am descarcat, , CPU- Z, , sa vad specificațiile...? (mai mult)
Salutare! Are vreo relevanta ordinea persoanelor care au vazut story ul pe Instagram? Inseamna ceva sau sunt pur si simplu in ordine la rand dupa cum l ai vazut? (a doua varianta nu cred sincer)
O intrebare pentru fanii gta. Stiu ca este una stupida, dar de fapt Franklin cum arata in realitate? Si ma refer la corp pentru ca mereu am fost atras sa arat ca el dar pe joc nu- mi dau seama de latimea...? (mai mult)
Știe cineva cum să instaleze jocurile descărcate de pe Steamunloked? Dacă da îmi puteți explica mai detaliat cum să le instalez și să adaug iconița pe ecran? Ofer funda!
Daca imi cumpar brawl pass plus pe brawl stars intr- un season si iau cadourile(stardrop urile/credit urile etc.), în următorul season o sa imi dea iar cadourile gratis sau trebuie sa îl cumpăr iarăși...? (mai mult)
Salut, vreau sa instalezi gta5 pe laptop și când ajunge la 9 la suta spune ca nu am suficient spațiu dar eu am spațiu, cum pot rezolva?
Neața TPU. Stăteam acum când m- am trezit puțin pe ig. Dădeam scroll și când dau de un clip legat de PC uri. Însă cineva in comentarii voia sa își ia un laptop de gaming. Multa lume i- a răspuns...? (mai mult)
Salut, este cineva în căutarea unui server de Minecraft smp cu pluginuri care îți ușurează viața și un server de discord aranjat cu tot ce e nevoie și multe persoane active zilnic? Doresc să...? (mai mult)
Salut, vin și eu cu următoarea întrebare nu mă pricep chiar așa bine la calculatoare și așa recent mi am cumpărat un PC si i- am schimbat niste piese să fie mai ok pe partea de gaming PC ...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa va intreb cum pot retrage bani de pe steam pe cardul meu visa, va multumesc, dau funda.
A jucat cineva jocul acesta? http://google.com/search?q=snow+ cross+ game&sca_esv=731b84ecd63bc4e7&sca_upv=1&udm=2&biw=384&bih=633&sxsrf=ADLYWIIaRtXcZYusibdDiTJZs6qBlAiCNA%3A1719715992144&ei=mMiAZpS9CLr87_UPz6 ...? (mai mult)
Am un controller de Xbox, bateriile normale se duc destul de repede așa că mi am luat niste acumulatori de la jysk de 2400mAh, daca bateriile se descarcă, le pot încărca prin portul...? (mai mult)
Ma conectez pe gameforge cu contul de la google si acolo pe Metin2.ro am 3 conturi diferite care sunt cumva incorporate in contul de google cu care ma logez, cum fac sa sterg 2 dintre ele?
Vreau sa joc cu un prieten Baldur gate 3, dar de pe acelasi calculator. Cum sa fac sa putem juca fiecare cu caracterul sau pe monitorul sau(am 2 monitoare si mausuri). Caracterele cu care jucam sunt...? (mai mult)
Salut, Vreau să- mi cumpăr un calculator. Puteți să vă dați cu părerea și să îmi spuneți dacă este bun pentru jocuri(GTA V, Minecraft) Calculatorul este :Lenovo ThinkCentre M83 Tower, Intel...? (mai mult)
Va salut, imi puteti recomanda si mie un suport de monitor cu doua brate? Gen de alea flexibile, sa sa fie ergonomice, va rog.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!