Am niste drop frameuri de la 45 la 10 5 in detroit become human oare de la ce cauza sa fie? am un 1050 ti 4g ryzen 3 3200 pro.
Ce tip de casti bluetooth wireless sunt mai bune: cele de tip in ear, on ear sau over ear?
Salut! Când eram mic jucam un joc care mi-a rămas și acum in suflet și as vrea sa mă reapuc de el "Football Manager 2008", știe cineva unde îl pot găsi sa îl descarc pentru pc? Merci mult!
Salut. mi am luat o placa video si n am conectori de 6 pini la ea. am incercat fara conectori dar nu afiseaza nimic pe monitor. asa ca am zis sa o conectez la placa de baza, am facut o setare din bios,...? (mai mult)
Salut! Imi puteți spune va rog dacă pot rula decent GTA 5 ONLINE cu specificațiile de mai jos : Intel CORE i5 4460 PLACA video AMD Radeon HD 6670, 1 GB 8 GB RAM
Salut am un pc cu un i3 gtx 560 Windows 7 recent pus (Menționez sa spun ca am avut și Windows 10)după ce instalez driverul de la placa video îmi da o eroare attempt to restart the display driver and...? (mai mult)
Pe jocul the forest daca am un joc salvat si dau new game se sterge salvarea?
Ce joc sa cumpar pentru ps4 : AC Valhalla, marvel spider man ( 2018 ), rdr 2, ghost of tsushima. As vrea ceva sa pot petrece mai mult timp in el si sa nu ma plictisesc bineinteles.
Salut TPU, m ar interesa sa cumpar xbox one s, intrebarea mea este daca eu descarc un joc si nu il termin pana mi se termina gamepass, si dupa mi l reinoiesc, jocul mai este valabil sau odata cu reinoirea...? (mai mult)
Merge bine Assassin's Creed Valhalla pe un Ps4 normal?
Buna daca am pe laptop windows 10 pot instala windows 8 sau 8.1 adica il suporta placa de baza? Imi trebuie pentru a putea instala un joc de pe dvd(sims2) si imi cere alt windows.
O placa video PCI expres 3.0 se potriveste pe o placa de baza cu PCI expres 4.0?
Cum upgradez royal pass la royal pass plus că nu mi opțiune numai sa dau cadou rp plus. Unde găsesc sa upgradez royal pass plus
Salut, cum pot avea mai multe fps pe secret neighbor, in afara de setarile grafici ale jocului.
Salut. Caut o camera web 1080p în 60fps care sa aiba și rotire la 360 grade, dar problema este ca găsesc doar la 30 FPS. Acum eu dispun de un buget pana în 150lei, nu știu..., se pot găsi camere...? (mai mult)
Salut, recent am postat o întrebare la ce profil mă voi duce am ales filo deoarece e ușor, eu vreau sa ajung in game developer, coder... Credeți că va avea un succes mai mare dacă mă duc la mate...? (mai mult)
Daca cumpar forza horizon 5 pe xbox si pe pc ma loghez pe acelasi cont de Microsoft il am si pe pc?
Se poate instala boti la Battlefield 2 Bad Company 2 sa joc Multiplayer?
Salut TPU De ce imi ramane imaginea in urma pe pc am incercat sa reinstalez windows- ul (win 11)(am incercat si cu 10 si la fel face ) si am instalate toate driverele. Tin sa mentionez ca este un calculator...? (mai mult)
Salut! Sunt nou in domeniul calculatoarelor și am tot încercat să mă uit la tutoriale pentru asamblarea unui pc.Am reușit să învăț chestile de bază, totuși îmi este greu să înțeleg partea...? (mai mult)
Salut am si eu o intrebare pentru Utilizatori de Samsung q43q60r qled 108 sau ceva asemanator, are ceva daca gen conectez PC la el pentru al folosi pe post de monitor? A incercat careva? Sa nu se prajeasca...? (mai mult)
Salut TPU, exista vre o aplicație care sa mi arate exact când sa cobor din tren? Mereu merg cu trenul și na nu stau cu ochi mereu pe geam și nu- mi dau seama unde sunt pe google maps nu merge pentru...? (mai mult)
Buna! Merge GTA v online pe laptop? Specificatii: device name: DESKTOP F2K029N Processor: Intel(R) Core(TM) i7- 6600U CPU @ 2. 60GHz 2.81 GHz installed RAM: 8. 00GB(7.88 GB USABLE) System type: 64-...? (mai mult)
Salut TPU, pot pune 12 gb ram la pc? am 8 acum si mai am o placuta de 4 si nu stiu daca o sa citeasca gen 12 gb ram sau trebuiesc 16?
Daca dau skip la o misiune din gta5 o mai pot face la loc?
Bună TPU vreau sa îmi cumpăr un joc de pe steam care e 27 de euro(135lei) (rust) și mă întrebam dacă i- au două paysafe- uri unu de 100 și unu de 50 pot sa le combin? Dacă da aș dori un tutorial...? (mai mult)
Salut! Am jocul GTA V si de cateva zile nu mi se incarca complet harta aia mica de jos (nu se vad străzile si cand selectez un loc unde sa merg nu imi apare linia aia mov) Stie cineva de ce nu imi apare...? (mai mult)
Eu ma joc de pe xbox one gta v și nu mi se salveaza tuningul la masina. Cum pot face sa salvez tuningul la masina ca acolo îmi arata sa întru în xbox stare su sa descarc dar nu știu unde îmi puteți...? (mai mult)
Salut! Profilul meu de Facebook e public, însă am setat ca interacțiunile să fie permise numai prietenilor. Când apăs pe opțiunea "vezi ca", îmi apar toate postările și, conform setărilor...? (mai mult)
Daca platesc un joc pe steam cu mastercard care costa euro dar eu am numai lei se coverta in euro sau nu merge?
Salut. Caut de ceva timp un adaptor de la un jack 3.5mm TRS male la doua jack 3.5mm TRRS female, dar nu gasesc si nu gasesc. Ce gasesc eu este un adaptor de genul dar pe invers. Eu am doua microfoane...? (mai mult)
Salut! Am cumpărat un gift card google play in Belgia in valoare de 15 euro. Lam activat cu succes, dar mai târziu am văzut ca nu pot folosi soldul google pentru achiziționarea unor articole deoarece...? (mai mult)
Salut cum mi- ar merge Gta5 (five m) pe un calculator cu următoarele specificații : Intel I3- 10100 3.5ghz 4.3ghz turbo boost 16gb ram ddr4 2400mhz dual channel HDD WD Blue 500gb SSD Kingston 128gb ...? (mai mult)
Bună seara! Cum pot avea și eu acces la galerie în jocul The Sims 4? Am jocul crack uit.Se poate?
Salut, de 2 zile am o problema cu un ps3. Când îl deschid să mă joc, merge perfect, dar după vreo 40 de min se blochează in joc și nu mai citește cd- ul. Face așa doar după ce se încălzește....? (mai mult)
TPU voi credeti ca in euro truck sim 2 vor adauga sa te dai jos din camion sau sa ti cumperi o casa?
Salut. Știți cumva ce microfon are lectura de la a la z? Sunt abonați de ai lui pe aici?
Salut am și eu o întrebare.Eu am o placa de baza micro atx de la Asus se va potrivi intr o carcasa atx?(Carcasa care vreau sa o cumpăr este Aqirys Meissa)
Care au fost cele mai bune shootere pentru voi? Multi pupa in poponet counterstrike, un joc vechi care nu a facut mari progrese nici in ziua de azi. Call of duty a reusit sa faca treaba buna cu cold war...? (mai mult)
Bună tuturor aș dori să aflu cât de bine ar lucra aceste componente împreună iată link- ul wislist- ului de pe pc garaje. https://www.pcgarage.ro/vizualizare- wishlist/5028982/ mă interesează ...? (mai mult)
De ce nu pot sa joc fifa 20 la weekend league? Imi spune ca urmatoarea competitie o sa fie dupa 2800 de zile
Ce părere aveți despre Focusrite scarlet solo gen3? Este o placa de sunet externa bună pentru a conecta un microfon de studio pentru a obține o voce cât mai clara și curata pentru streaminguri...? (mai mult)
Salut TPU, mi- am luat de o zi casti wireless, HyperX Stinger Core 7.1 Surround. E prima dată când iau căști wireless. Și problema e că atunci când le am pe cap și e liniște, se aude un fssssss...? (mai mult)
Buna seara! Mi- a cumparat sotul, pentru calculator, un tv micut cu diagonala de 60cm. Inainte am avut un LG cu diagonala de 80cm, care nu mi- a facut niciun fel de probleme, pe care sotul l- a plasat...? (mai mult)
Salut am primit de craciun un monopoly si nu inteleg care este treaba cu ipoteca.stiu ca poti vinde proprietatea la bani pe care scrie pe cartonas dar mai este ceva imi poate explica careva toata treaba...? (mai mult)
Buna TPU, ce laptop cu ecran 15.6 imi recomandati sa fie bun? Pana in 2500 lei.De obicei folosesc laptoputile pentru facultate, facut proiecte in word, powerpoint etc si vizionat filme. Ocazional joc...? (mai mult)
Salut am rugaminea sa ma ajute cineva cu versuri pentru un intr-o la un server de fivem serverul se numeste ONEMILION multumesc
Salut, era un joc foarte vechi unde tu stateai pe o plaja si aveai 2 arme si tot veneau avioane si barci inamice sa te atace, ma poate ajuta cineva sa il gasesc?
Salut, am si eu o intrebare, am un laptop cu i3- 7100u, 920mx si 12gb ram si ma gandesc sa- mi cumpar fifa 22 dar nu sunt sigur daca mi merge, am vazut pe yt 2 benchmarkuri pe aceste cerinte de sistem...? (mai mult)
Salut.am cumpărat și eu gta 5 de pe epic games, l- am instalat și îmi spune ca trebuie sa reinstalez programul. acum am șters gta ul 5 și aștept sa se instaleze. dacă nu merge ce ar trebui sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!