Salut am o problema joc pubg de mult și am fost logat cu Facebook eram level mare și după o vreme n- am intrat 3 4 luni așa și după atunci am intrat și când am văzut eram level 1 ce s- a întâmplat....? (mai mult)
Salut băieți, am o problema cu controlorul de la ps. De curând i- am dat o resetare la ps și acum nu mai pot conecta maneta, dacă vreau sa o conectez pe telefon merge dar pe ps nu. vreo soluție?...? (mai mult)
Daca am de exemplu o sursa de 600w desi pc ul meu are nevoie doar de 500 sau 550 sursa o sa mi consume fix 600 sau indiferent de cat de mare e o sa consume cat are nevoie? ma refer daca se simte vreo diferenta...? (mai mult)
Buna TPU! Voiam sa va intreb daca pot sa imi conectez televizorul care nu e smart la telefon...si nu stiu daca are vreo importanta dar nu am nici router in casa.
Salut! Am primit ban in nfs world de cand jucam in 2015 si nu pot deschide jocul, imi arata; the servers are currently down. thanks for your patience. Se mai poate face ceva?
Bună TPU! Am vrut să vă întreb dacă știți de jocul South Park: Stick of Truth? Mi-ați putea spune vă rog, cât costă (dacă îl iau de pe Steam) și unde îl pot instala?
Salutare.Eu dețin următoarele jocuri:GTA 5, Red Dead Redemption 2, Forza Horizon 4 și Fifa 22.Doresc să- mi cumpăr în următoarele zile unul dintre jocurile Far Cry 6 sau Forza Horizon 5. Ce ...? (mai mult)
Salut TPU! Va rog sa ma ajutati! Am cautat webplayer-ul de la unity si nu il mai gasesc.Imi puteti da un link sau ceva?
E vorba despre Wild Rift. Vreau sa ma opresc complet din a- l mai juca, asa ca, vreau sa rog pe cineva de aici sa intre pe cont si sa- l baneze, prin feed sau orice. EUNE Nume utilizator: SnydrillaRO...? (mai mult)
Buna. Am revenit. ‘)) Mi- am reinstalat Windows ul pentru ca un joc nu mergea deloc bine. Ideea e ca acum campionii din lol se misca ok, insa am alta problema. Pot sa apăs stanga cât sa se miște.dar...? (mai mult)
Salut.Care este diferenta dintre o tastatura mecanica si nemecanica de Gaming? Care sunt plusurile si minusurile la tastatura mecanica si nemecanica de Gaming?
, am bagat GTA V dar surpiza ca placa video nu este consumata mai deloc maxim 40 % si procesorul pe la 60 - 70% cu toate detaliile pe very high. Am facut toate satarile posibile in windows, la nVIDIA...? (mai mult)
Are cineva aplicația Freedom Apk? Se folosește pentru a face hack la unele jocuri ca să poți face achiziții în aplicație. Eu nu am root la telefon. Dacă mă puteți ajuta... Merci.
Salut! Ma puteți ajuta va rog cu o unitate de gaming pana în 3000-3100 RON? În special pentru fifa 22. Mulțumesc!
Stie cineva un program pe calculator bun sau cel mai bun de schimbat vocea in voce de femeie, de copil, etc care sa se poate folosi in alte programe de pe calculator gen skype, si altele. Deci mie imi...? (mai mult)
De mai bine de 24 de ore am întâmpinat o problema la accesarea contului pe Instagram. Imi da o eroare : Te rugam sa astepti cateva minute inainte de a încerca din nou In condițiile in care am schimbat...? (mai mult)
Din greșeală am dat ecranul mai mic de pe valorant când ma jucam iar acum nu știu cum pot să îl măresc din nou Sau măcar să pot schimba rezoluția Dacă se poate
Salut TPU! Am 2 intrebari legate de GTA 5. 1. De ce nu ma pot schimba in Michael sau Franklin? 2. Cum primesc aia 1M de dolari pe Online?
Salut TPU! Acum mulți ani (prin 2005- 6) jucam un joc care avea posibilitatea și "în doi", pe scurt cu împușcături. Însă detaliile pe care le ofer sunt foarte minime, nici pe YouTube nu am reușit...? (mai mult)
.buna.stie cineva de ce nu merge sa mi mai schimb hashtagul si numele pe valorant?
Salutare! Eu folosesc Chromecast iar de câteva zile nu mai apare acolo în dreapta sus al video. Ului acea iconita de proiectare. Pe Netflix și pe Youtube apare și e ok merge, dar dacă dau pe filme...? (mai mult)
Salut. Un prieten are un pc la vânzare și nu știu dacă cere mult pe el. Are ca detalii asa Placa video de 2gb gt 720 Hard de 1 tera 8 gb ram ddr 4 Penultima generatie de i3 Cam care ar fi un...? (mai mult)
De ce cand apas c sau v svcrie vc, sau cand apas 3 sau 5scrie 53. Am curatat tastatura am scos butoanele am deconectat o si am bagat o iar dar degeaba
Azi m- am conectat de pe un telefon care are restrictie la snapchat. Am intrat pe contul meu și după m- a scos. După 5 minute intru pe telefonul meu personal care nu are nici- o restricție și mă ...? (mai mult)
Salut. Exista HDD WD Blue 4TB cu 7200RPM sau numai de 5400RPM? Eu mai văzusem HDD- uri de genul dar aveam impresia ca sunt de 7200RPM și când am băgat de seama, am observat numai RPM de 5400 dar...? (mai mult)
Cine joacă Erepublik și e politician in joc? Eu joc doar că să mă implic in politică jocul.Am avut partid și am candidat la prezidențiale, acum am intrat în cel mai mare partid din Moldova și...? (mai mult)
Cine lucrează la EMAG în județul SIBIU. Este disponibil în stoc NINTENDO SWITCH OLED!?
Salut, a mai întâmpinat cineva problema ca trebuie plătit sa putem viziona camerele video pe aplicatie xvr pro? După aproximativ 3 ani, imi zice ca s-a expirat.
Salut, TPU! Am o mica problema, am un ps5 si cand aprind tv-ul sa intru pe Youtube de exemplu, se aprinde si ps-ul singur. Cum as putea sa fac sa nu se mai aprinda singur?
Buna seara TPU, știu ca placile video sunt foarte scumpe la ora actuala, CHIAR EXTREM DE SCUMPE ???????????? dar...am auzit și eu pe internet de noile procesoare de la AMD, generația ryzen 5000, ...? (mai mult)
Am un router de la Tenda AC1200, pot să mă conectez cu el la wifi sau merge doar prin cablu de rețea?
Cei care ați jucat Wolfenstein 3D în copilărie, cum ați reușit să descoperiți toate acele pasaje secrete? Jocul are un vibe ciudat dar tot mi- a plăcut și am jucat și terminat toate episoadele....? (mai mult)
Salut am placa de baza 450m gaming si vreau sa conectez fan uri rgb nu stiu unde adica nu merge in acel cpu led. ID- Cooling DF- 12025 RGB Fan urile. Ceva solutii adaptoare fan controler ceva... fan urile...? (mai mult)
Poti cumva sa iti faci aplicatia MyBrd? Am inteles ca trebuie sa ai 18 ani, ceea ce mi se pare o prostie, odata ce am un card facut la ei.
Assassin creed valhalla cum ar merge pe un gtx 1060 6gb i3 10100f 16gb ram 2666mhz?
Salutare! Nu imi mai stiu parola de la contul de Epic Games si nu mai detin acel gmail.Contul de Epic este conectat la Fb., pot face ceva in privinta asta?
Bună! A comandat cineva, de le Ali expres? Plata se face doar prin cont sau și prin curier?
Bună ziua am și eu o problemă cu laptopul, nu pot să fac nici o activitate pe ecranul principal, îmi apare cerculețul care se încarcă și nu pot face nimic, menționez că pot să folosesc toate...? (mai mult)
Va salut cu stima si respect, vreau si eu, daca sunteti binevoitori, sa imi dati un tutorial cum sa mori pe realm of the mad god in mai putin de 10 secunde. fratele meleu alexutzu a zis sa se joace...? (mai mult)
Buna TPU. ma joc Farming Simulator 2022 si s-a adaugat si cai. Am o intrebare insa... Caii mananca iarba sau nu numai fan si paie?
Salut TPU, pe ce Windows funcționează mai bine jocurile, Windows 8.1 sau Windows 10? Care este mai ok sa mi funcționeze mai bine? Dau funda.
Laptop HP pavilioon 14 i5 g8 păreri? L-am găsit pe olx la 1700 lei merita?
Vreau si eu niste harti pentru cs 1.6 mod zm sa fie cu blocuri(cladiri/case)
Buna, vreau să cumpăr un laptop bun și buget 1500 lei. Îmi poate recomanda cineva câteva modele. Vă mulțumesc
Ați primit până acum actualizarea pentru instalarea aplicației YouTube pe computer? https://ibb.co/qR4Ld2P https://ibb.co/rfnnzKz Dacă da, atunci cum vi se pare?
Salut! Am dat sambata seara comanda de o piesa pentru laptop de pe cel.ro, iar astăzi m- a sunat un nr de 021 din București, cica de la ei, un domn, care imi cere sa confirm comanda si sa ii spun...? (mai mult)
Am fost arestat de politie in GTA 5 si nu mai am munitie la arme, am scris codul dar nimic, tot n-am munitie in joc ajutor.
Mi-am instalat GTA 5 pe pc si acum nu stiu cum se baga cod la gta pe ce buton trebuie sa apas sa apara telefonul acela? Si o imagine daca se poate va rog frumos
Pe fifa pe ps4 cum poti muta si iesi cu portarul?
Cum rezolv eroarea has stopped working in gta san andreas? ajutor!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!