Salut! Aveti idei de niste nickname-uri pentru jocuri? Ceva nume,, intunecate,, ca sa-i spun asa! Multumesc!
Salut! Voi cumpărați jocuri de pe Eneba? Pot da refund? Mi-am luat țeapă cu Resident Evil 7 și nici nu trimit niciun email înapoi (cei de la eneba). Ce aș putea face?
Buna. Am o mica problema cu un joc și nu stiu exact cum sa o rezolv. Lol imi merge foarte greu. Efectiv campionii se misca extrem de greu, iar la un moment dat mi se întrerupe meciul, de fapt cred ...? (mai mult)
Nu mi se aprinde monitorul! Ce sa fac? Am luat un pc de gaming nou l l.am conectat la monitor si nu vrea sa se aprunda nu stiu ce are.Pt ca voiam sa instalez windowsul la pc pentru prima oara. Ce sfaturi...? (mai mult)
Bună. Am şi eu un laptop Acer Core i5. Placa e nVIDIA geforce rtx 2060 dar scooter foarte putine FPS. (gen minecraft)
Salut, mai exista vreun server de cs 1.6 cum era zmbio?
De unde pot descarca program ca sa schimb modelul la masini in GTA San Andreas? Vreau sa fie 2021 cu masini noi, tin minte ca aveam un program la gta 4 doar descarcam de pe net modelele si le instalam...? (mai mult)
Ma puteti ajuta va rog frumos, nu stiu sa deschid meniu de la comenzi din gta Romania 2, stie careva va rog frumos. Va roooog scrieti-mi cat mai repede plzz
Salut, pe fifa la ultimate ***, cand joc online cu unii jucatori au echipa formata numai din jucatori foarte buni, la imaginile alea sunt asa colorate, de unde iau acei jucatori? Ca pe lista de transfer...? (mai mult)
Salut! Ce volan de gaming îmi recomandați: thrustmaster t80 ferrari 488 gtb sau hori apex
Salut! Ce volan de gaming îmi recomandați la un preț de aproximativ 500 lei
Buna TPU! Am cumparat de pe epic games Monopoly Plus. Dar nu ma lasa sa joc online cu alti prieteni. Cand intru intr- un joc scoate pe unul dintre noi (de obicei pe host) si apare mesajul "All the remote...? (mai mult)
Nu reușesc sa găsesc un grup din Buzău pe telegram. Se numește pasarici Buzau și e 18+, vreau sa vad dacă apare cineva cunoscut pe acolo. Cine îmi poate da link ul?
Salutare. Știți cumva ce SBC- uri noi ar mai apărea pe FIFA22 UT? Sau când s- ar mai adăuga? Că am ceva jucători și să știu dacă are rost sa ii mai țin pentru un posibil SBC avantajos sau...? (mai mult)
Salut.Am vazut ca exista pe net o gramada de anunturi de vanzare cu conturi de GTA 5 Online de pe Social Club si as dori sa vand si eu contul de GTA 5 Online de pe Social Club dar nu stiu cum se procedeaza?...? (mai mult)
Https://steamcommunity.com/id/becali1337/ un pret?
Salut! Azi mă jucam pe ps4 și dintr o data mi s- a stins controller ul, l- am băgat la încărcat și după 30 de min l- am scos, i s- a aprins ledul albastru și nu se mai stinge, doar că nu se mai...? (mai mult)
Bună. Știți cumva cum să fac hack la jocul ăsta? Sunt mulți pe net care postează video- uri despre asta dar nu vreau să descarc ceva dubios și să iau viruși. Sau site- uri de hack jocuri dacă...? (mai mult)
Salut TPU ce ati alege dintre free fire si pubg, adic care vi se pare mai distractiv, dau funda!
Salut.Care este schema cu bonusurile la Cazinourile online din Romania? Adica daca bag cu bonus 50 de Lei am vazut ca nu prea castigi.Nici daca bag 100 de lei nu prea castigi.In schimb daca bagi 50 de ...? (mai mult)
Salut TPU ce preferati dinte pubg si free fire, si de ce care dintre cele doua e mai distractiv, care este parerea voastra despre cele doua, multumesc dau funda!
Salutare! Se poate oare seta ca prietenii mei de pe Facebook să nu poată dea like și comment la poze pe care cineva mi le postează pe pagină? Adică postarea sa fie vizibilă pe profilul meu însă...? (mai mult)
Salut TPU vreau sa va intreb ce alegeti, intre fre fire si pubg, si de ce care dintre cele doua jocuri e mai distractiv, multumesc dau funda!
Salut am 17 ani si ma joc rpg-uri si rts-uri si sunt in cautarea unui egirl
Pe socrative se pot afla răspunsurile corecte?
Salut! Vreau sa- mi cumpar un laptop care sa mearga pentru programe CATIA, MATLAB, AUTOCAD, insa nu stiu ce fel de specificații ar trebui sa aiba. Eu am pus ochii pe diferite laptopuri cu 8/12 gb ram...? (mai mult)
Cum faci caracterele mai înalte în The Sims 4?
Buna seara Am un laptop Acer aspire 3 a315- 41- rsvq, cand vreau sa joc un joc, sunt 2 dungi negre in stanga si dreapta. Cum as putea sa fac sa dispara? la alte laptopuri am reusit, dar la acesta nu...? (mai mult)
Ce pastă termoconductore este recomandată pentru procesor și placă video.
Salut. Am facut un proiect in html (STATIC). Cum as putea adauga proiectul intr- o baza de date mai exact cred ca se refera sa transform proiectul facut din html cu link static in html cu link dinamic? ...? (mai mult)
Salut! Am o problema de configuratie pc sa zic asa. E o poveste lunga si o sa deviez putin de la subiect, deci e doar pentru cei foarte interesati de builduri pc. Pe la 15 ani am devenit foarte pasionat...? (mai mult)
Salut, planuiesc sa- mi cumpar un monitor de 240hz strict pentru csgo cu detalii pe lowest, la rezolutia 1024x768. Detin un gtx 1050, i5 10400 si 16gb ram.Jocul duce fara probleme 300 fps dar ma ...? (mai mult)
Am un controller de xbox. https://www.flanco.ro/controller- microsoft- xbox- one- cablu.html?gclid=Cj0KCQiAzMGNBhCyARIsANpUkzOv0HortHrjL7spfROPdf9jIJC88EGyJJ1354Rjn0zBfHubHapnW- waAsAfEALw_wcB Si il...? (mai mult)
Merge ps4 pe laptop ca post de monitor?
Salut TPU! Cum deblochez un joc pe care l-am blocat pe Facebook? Am blocat Ludo Club
Salut.As vrea sa cumpar un vr, ce model imi recomandati si de unde pot gasi? Mersi
Am cumpărat un abonament de o luna la PlayStation 4 si imi cere datele cardului. Este obligatoriu sau se poate si fără card? Iar dacă adaug un card se vor lua lunar ceva de pe ei dau cardul pentru...? (mai mult)
Salut, mi- am cumparat Farming simulator 2022 si nu imi merge, cand intru imi zice asa: Errpr:could not init 3D system Shader Model 3.0 is required Please install the latest video drivers Download ...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa va intreb, nu vreau sa credeti ca ma laud, dar mi se pare ciudat de fiecare data cand joc free fire am impresia ca joc cu boti nu cu jucatori online adica asa repede se intampla ...? (mai mult)
Buna seara, am cumparat ceva de pe eneba pe regiunea united states si eu am xbox- ul pe united states dar cand bag codul pe magazinul Microsoft pe sectiunea redeem spune ca nu e buna regiunea si nu...? (mai mult)
Salut! Joc de cateva zile Metin2 Legend iar dupa ce intru in joc, stau cateva minute, uneori chiar mai mult de jumatate de ora si din senin se blocheaza imaginea pentru cateva secunde, se aude un zgomot...? (mai mult)
Salut, as vrea sa cumpar farming simulator 22, insa nu stiu daca imi duce laptopul, nu ma pricep deloc la pc- uri, doar ma joc pe ele - ))), o sa va scriu specificatiile laptopului. Procesor Intel...? (mai mult)
Dacă îmi cumpăr gta 5-ul de pe g2a pot juca fiveM? Sau trebuie cumpărat de pe Steam/Rockstar?
Daca sunt jucatori de league of legends pe site. Daca joc lol si selectez modul clasic dx9 imi functioneaza perfect dar daca debifez optiunea merge sacadat in loading screen si cand imi intra in joc raman...? (mai mult)
Salutare gameri, va pun aceaste intrebari pentru ca nu sunt foarte sigur. Este sigur geedoiaaacom (cenruzat ca nu acepta TPU altfel) nu? Am vazut ca useri din toata lumea avand acolo "licente sub forma...? (mai mult)
Salut, as dori un sfat pentru PC / console. Eu mă joc simulatoare cu volan mai mult+ csgo, ce să îmi iau PC sau consola? Ps4 pro, ideea e că am un buget de 5000. Și în 2021 nu știu dacă mai...? (mai mult)
Salutare! As vrea sa adresez o intrebare jucatorilor de League of Legends. Cum pot vedea sau calcula valoarea contului meu de lol?
Am o sursa Segotep de 500W, as vrea sa imi cumpar un RTX 3060 12GB, e ok sursa? Avand in vedere ca am un Ryzen 7 2700 cu 10 ventilatoare in carcasa + pompa AIO
Am un prieten care are un joc numit Far Cry 5 pe PS4 si din pacate s- a stricat dar nu stiu de ce (probabil ca s- a zgariat). Si pentru asta trebuie inlocuit cu alt Far Cry 5 nou (pentru asta, prietenul...? (mai mult)
Salut TPU! Este cineva care se pricepe la servere de minecraft? Am nevoie de puțin ajutor deoarece nu ma descurc cu niște chestii. Sa- mi dea mesaj sau felicitare ceva în privat cu discordul, seara...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
Adi1987 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?