Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 28 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU! Este cineva care se pricepe la servere de minecraft? Am nevoie de puțin ajutor deoarece nu ma descurc cu niște chestii. Sa- mi dea mesaj sau felicitare ceva în privat cu discordul, seara...? (mai mult)
Salut! Oare cineva care mai joaca metin 2 Alaska are idee cum pot sa fac sa se vadă jocul mai bine? Am selectat cele mai mari rezoluții și tot neclar se vede. Înainte jucam pe un pc slab și nu aveam...? (mai mult)
Salut, am un Intel i5-10500 si i-am pus alt cooler pentru ca ala stock nu era bun, uneori in gta5 am temoeraturi de 65 68 grade pe high, e ok? Ce temperaturi ar trebui sa am normal in jocuri?
Lenovo legion y530 8GB RAM hdd 1TB GeForce GTX 1050 4gb. Daca n-am ssd nu pot rula jocurile la performanta maxima?
De ceva timp nu mai pot instala aplicații în Magazin Play. Când apăs pe "instalați"îmi apare"așteptați...". Aștept o grămadă de timp, dar tot nu se instalează. Ce e de făcut?
Salut. Doresc sa fac un button box pentru ets2/ats in special. Am cumparat un cip de usb joystick, cateva cabluri care au papuci (deci nu o sa am treaba cu inodatul) si am mai luat cateva butoane normale...? (mai mult)
Salut, daca eu ma joc pe ps 4 si prietenul meu pe pc putem sa jucam dead by daylight?
Salut, tot incerc sa ma joc VOLTA Football pe FIFA 22 dar nu gasesc oameni, ce se intampla? Ca la setari la multiplayer am pus ca sa- mi gaseasca oameni si daca nu- s din zona cu mine, dar pe degeaba,...? (mai mult)
Salut, am intampinat recent o problema la pcul meu, ieri aveam un joc in folderul instalat, iar astazi cand am vrut sa intru pe el, nu mai era absolut nicaieri pe pc, documentele jocului si tot ce...? (mai mult)
Bună TPU, îmi explică și mie cineva la ce mă ajută să am epic gamesul conectat la steam...îmi doresc foarte mult să cumpăr ceva într- un joc de pe epic games, dar nu pot decât cu steam key,...? (mai mult)
Caut de ceva timp un joc ce l- am jucat cu 2- 3 ani in urma pe PS3 și era free, știu că era multiplayer și te deplasai cu un ATV dintr- o locație în alta și erau niște fel de arme cu care omorai...? (mai mult)
La fifa fiecare jucator are pe cartonas scris def/pas etc. Imi explica cineva fiecare in parte ce inseamna si care este diferenta intre cele gold legendare etc:D?
Salut. Am o carcasa Deepcool Matrexx 70 si as dori sa pun un cooler de 360mm, mai exact un cooler INTER- TECH ALSEYE H360. Intrebarea mea este, cum este mai bine sa pun coolerul de 360mm, pe tavan...? (mai mult)
Am încercat sa ma conectez pe faceit cu contul de steam și am greșit contul de steam de câteva ori :)) și după când am vrut sa- l bag pe cel corect spunea ca am eșuat de prea multe ori și sa încerc...? (mai mult)
Salut! Eu am un ssd de 240 gb si un m2 de 1tb pe care l- am cumparat astazi pentru a imi instala jocuri pe el, tinand cont ca un joc mai nou are 100 gb :)). Eu am windows- ul pe ssd si planuiesc sa-...? (mai mult)
Salutare, am facut o platforma de sah, chess- fan.com si mi- as dori tare mult sa o imbunatatesc. Daca aveti cateva minute pentru 1 2 click- uri sa- mi oferiti un feedback as fi recunoscator. Va...? (mai mult)
Hei lume! Poate cineva sa ma ajute si pe mine sa gasesc un joc? Cand il jucam eu, prin 2013- 2014 il gaseam pe siteuri de astea gen A10, era un flash game, cred. Era doar in alb si negru, grafica in...? (mai mult)
Salut, am o problema la fifa22. La cariera dupa ce am creat jucatorul meu, cand vreau sa schimb numarul de pe tricou nu ma lasa. Ramane la fel de cand l- am creat. E naspa sa vedeti pe teren 2 jucatori...? (mai mult)
Buna! Vreau sa imi schimb userul pe tiktok si vreau sa fie contul cu zodii, ma puteti ajuta va rog frumos? Multumesc!
Aveam instalat un joc pe telefon- - niste ramificatii de panze de paianjen, trebuia sa tai prin atingere panza pentru ca paianjenul sa nu ajunga la muște si sa le salvezi- - am incercat toate variantele...? (mai mult)
Bună seara, am și eu o întrebare. Am început și eu cu prietenii mei sa jucam Pubg, aveți idee, dacă pot juca eu de pe Ps4, iar prietenii mei de pe Mobile/telefon în același timp pe același...? (mai mult)
Salutare. Imi zice cineva va rog ce semnifica acele linii din fifa ultimate team de culoare (rosie/galbena respectiv verde) L- am primit pe Hugo Loris dintr- un pachet si echipa mea este in totalitate...? (mai mult)
Salut am și eu o întrebare am o placa DDR3 cu un procesor AMD athlon A2 X3 cu 3.3 ghz și vreau să i iau un procesor ryzone 3 oare este compatibil cu placa de baza se potrivește? Va mulțumesc
Salut, pe farming simulator 19 pe ps4, nu stiu daca conteaza pe ce e, dar am zis sa mentionez totusi, am facut baloti si nu reusesc deloc sa atasez incarcatorul frontal la tractor, desi am inchiriat...? (mai mult)
Buna! Mă puteți ajuta cu niste nume de echipa pentru Ultimate Team FIFA 22? dau funda
Salut! aș putea sa bag bani in standoff 2 la Magazinele Profi City?
Am bagat 20 de euro pe steam si am vrut sa- l cumpar un joc cadou pentru varumio si nu a mers si am dat achizitioneaza pentru mine si cand dau achizitioneaza imi zice asa (it looks like you've been attempting...? (mai mult)
Am inceput cariera pe fifa 20 ultimate team si imi da adversari cu jucatori de top. Ce naiba?
Exista un joc pe Magazin Play in care ești medic psihiatru am auzit.Cum se numește jocul că vreau să-l joc, sa am rolul unui medic psihiatru? Deci cum se numește jocul?
Salut, Laptop Asus X53S CPU:Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2. 00GHz RAM:6 GB DDR3 Video Card:GeForce GT 540M Disk Space 500 GB pret:170 euro merita?
Vă mai aduceți aminte careva de jocul Wolfenstein 3D? Îl jucam la greu în copilărie, atât varianta clasică cât și Spear of Destiny. :D
Salut! Dacă eu am the hunter pe epic games și prietenul meu are the hunter pe steam, mă pot juca cu el sau?
Salut. Acum cateva luni mi- am luat un mouse corsair sabre pro rgb. Azi am vrut sa- mi fac rgb ul custom(icue software) am descarcat totul bine, mouseul mergea perfect. Am vazut ca imi cere update la ...? (mai mult)
Salut! Am o problema cu steam ul de ceva timp! Eu joc cs go și când îmi da cineva cerere de prietenie dacă nu accept în 10 secunde dispare deci dacă unul îmi da cerere după meci eu nu pot sa ...? (mai mult)
De ce nu merge sa postez comentarii pe Instagram la diferite pagini? Aveti idee?
Salut, nu stiu cat de greu este sa faci un joc pe telefon gen shooter, as vrea sa stiu cum as putea sa fac un joc cu impuscaturii pe telefon nu vreau sa fac eu ca un fel de call of duty vreau sa il fac...? (mai mult)
Salut TPU! Stiti cumva vreun site in care poti cumpara google play card direct cu paysafe? Am incercat cu paysafe de Germania pe g2a si nu ma lasa. Dau bifa!
Salut TPU! Am problema asta de 2 zile si habar nu cum sa o rezolv. De fiecare data cand intru intr- un joc lol, prototype, nfs. mi se blocheaza 2 secunde dupa imi iasa din joc la fel si cu lol- u joc...? (mai mult)
Salut. Cum au fost făcute jocurile gen Big Rig Racing, CSR classics, csr 1 și 2? Ma refer mai mult cu ce program și dacă ar fi greu sa faci un joc de genul?
Stiti niste jocuri pe PC de jucat cu controller? shootere.etc
Cine imi spune si mie un glich sau o modalitate de a face bani
Scrie ca toate jocurile ps4 sunt compatibile și cu ps5. Dar de ce jocurile pe CD sunt separate? Când au spus ca sunt compatibile toate se refereau numai la variantele de jocuri descărcate? Sau merge...? (mai mult)
Cu PS VR te poți juca orice joc sau doar alea speciale? Ma gândesc ca poți oricare, dar alea speciale se vad mai bine.
Buna TPU, se stie cineva cu Ad sense? Am facut un blog recent pe wordpress, am adaugat link- urile pentru reclame unde vreau sa imi apara, am trimis site pentru verificare, insa am probleme cu Ad sense...? (mai mult)
Pot sa conduc/sofez cu un volan la ETS 2 daca joc pe laptop?
Ați descarcat recent gta San Andreas din google play și nu funcționează? Ca la mine nu funcționează pe Samsung A72 și pe Samsung galaxy tab a7 lite.
Salut, am avut zilele trecute minecraftul original pe telefon, l- am șters, am instalat altul de pe mod happy, l- am șters și pe ala și acum nu pot sa- l instalez iarăși pe cel orginal, îmi...? (mai mult)
Salutare, ce se intampla daca fugi de politie ca in gta?
Buna, in 2020 am cumparat jocul gta 5 de pe platforma rockstar, in momentul acela aveam un pc care nu ducea jocul asa ca m- am oprit din a juca o perioada, dupa care jocul s- a facut gratuit pe epic...? (mai mult)
Merge gta v pe laptop (HP I7 256 GB)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!