| anonimguy3 a întrebat:

Aceasta nu este o intrebare, ci o scurta recenzie la cea mai mare dezamagire din ultimi 5 ani numite: Watch_Dogs. Voi incepe direct aceasta foarte scurta recenzie:

Cel mai prost joc din ultimi 5 ani, Ubisoft ne-a promis cv si ne-a livrat altceva. :thumbsdown: Watch Dogs a incercat sa fie prea multe si la final a livrat prea putine. Si mai ales Ubifsot ne-au mintit pe fata despre grafica jocului, doar uitati-va la traiileru la joc de la E3 2012 si la gameplay-uri pe PC in ultra :thumbsdown: dezamagitor. Mecanica de hacking jalnica, in afara de a fura bani de dializa ai unui bolnav slab, si nu poti face hacking ca orice hacker normal, obiectul pe care vrei sa il controlezi trebuie sa fie neaparat in raza ta vizuala. Orice hacker normal face hacking conectat la internet de acasa, stand frumos la PC. Si inca cv, de ce mai toata lumea din Chicago este acuzata de crima sau de jafuri. Jocul dupa cum puteti vedea la lansare a avut probleme legate de Uplay si inca are din cate vad, nu numai ca poti cadea prin nivel ca o scobitoare dar jocul mai da si crash din cauza la Uplay. Slab slab slab, mai ales din punct de vedere grafic, texturi spalacite si alte porcarii, si ne mai trebuie si o racheta de PC ca sa jucam cacatu asta, pe langa asta jocul e optimizat ca masa, Ubi a amanat jocul inca 6 luni cica ca sa il optimizeze mai bine si sa avem o experienta placuta, ei vroiau sa zica de fapt: Vrem sa oferim o experienta placita pe toate platformele asa ca vom transforma jocul intr-o balta de texturi spalacite. Pe PC nu cred ca il poti juca cu mai mult de 30 fps in mediu macar, indiferent de ce sistem ai. Simplu dezamagit, urmeaza The Crew sa vedem ce mai e si cu asta, desi nu cred ca va fi mai bun nici macar cat nfs rivals care si ala a fost o alta dezamagire. Deja imi imaginez AC Unity si Far Cry 4 cu o optimizare mai proasta ca watch dogs+gta iv la un loc, si cu grafici de ani 2008. GTA IV in max arata de 10 de ori mai bine ca Watch Dogs JUR! Si macar in gta iv atingi macar 30 fps in high pe un sistem decent, pe cele pentru ani astia chiar si 50. In watch dogs nici macar 30 in mediu pe pc-uri high end. Slab slab slab, sper doar ca Rockstar Games sa nu faca cea mai mare dezamagire a ultimilor 5 ani mai mare decat ce a acut Ubi cu Watch Dogs si sa faca gta 5 pe next gen si pe PC ca dracu. Poate va fi ca Max Payne 3 poate va fi ca Watch Dogs, asta e criteriul dupa care ma chidez pana apare. :thumbsdown:

Ca recenzia sa fie completa hai sa adaug si un video asa mai haios;) : https://www.youtube.com/watch?v=idA9BEA4Hxs

Eu i-as da cu indulgenta un 2/10, si Aliens Colonial Marines e mai bun. Opinia voastra acum. :D

4 răspunsuri:
| RaduROG a răspuns:

Evident nu ai jucat Battlefield 4

| anonimguy3 explică (pentru RaduROG):

Btw l-am jucat, dar nu l-am terminat pentru ca in unele parti ma plictiseam, iar in altele aveam lag fara motiv.

| Jipa95 a răspuns:

Intotdeauna un E3 arata mai bine decat jocul in sine nu numai la Watch Dogs, si la Gta V, etc, tocmai pentru a vedea oamenii ce grafica wow are jocul. Ce a promis Ubisoft in legatura cu Watch Dogs, sa zicem ca le-a cam iesit este un joc foarte complex, are o grafica superba, iar gameplay-ul este lin, nu am intampinat pana acum lag pe rezolutie HD cu preset pe medium. Eu ii dau 9/10, singura chestie care m-a cam dezamagit la joc, este controlul masinilor care nu este unul tocmai realist.

| anonimguy3 explică (pentru Jipa95):

Inseamna ca tu esti unul din norocosi care pot juca orice jocuri fara bug-uri sau probleme, dar pentru altii e irevelant. Ubi au dat in bara rau cu Watch Dogs din pct meu de vedere, si nu doar eu o spun, toate recenzile dupa steam sunt negative, si chiar si IGN si Machinima la fel au spus.