| hahaha25 a întrebat:

Acum mult timp am jucat un joc fain cu gladiatori.Incepeai cu 1 gladiator, si dupa multe batalii mai primeai cate o putere/magie sau inca 1 gladiator.Cred ca maxim erau 3 gladiatori si te luptai cu toti odata impotriva animalelor/oamenilor/bosilor..Stie cineva cum se numea acel joc? Nu era ceva gen metin2 ca iti controlezi singur caracteru.aveai undeva unde alegeai ce faci:Ataci/Magie/Viata si cam atat dar era foarte foarte fain. Daca stie cineva cum se numeste il rog sa lase numele/linkul ca raspuns.Dau funda + Vot primului raspuns corecthappy

6 răspunsuri:
| tanki12 a răspuns:

Imperia online sau de explu poate sa fie in limba rusa Travian?

| hahaha25 explică (pentru tanki12):

Nu e asta..il jucai pe net..si nu iti faceai case etc..Cred ca era un fel de harta pe care mergeai si tot omorai. ceva gen Strong Hold Crusader..sau Sword Of Sandals(cred ca asa se numea)

E ceva gen Sword of Sandals, doar ca mai primeai inca 2 caractere.happy Daca mai stii si alte jocuri, zi-mi si poate il gasesc..Se juca pe net; D

E ceva gen Sword of Sandals, doar ca mai primeai inca 2 caractere.happy Daca mai stii si alte jocuri, zi-mi si poate il gasesc..Se juca pe net.

| tanki12 a răspuns (pentru hahaha25):

Da stiu jocuri online pot sa-ti spunbig grin

| hahaha25 explică:

Nu e travian, e ceva gen Sword of Sandals, doar ca mai primeai inca 2 caractere..Care stie despre ce e vorba sa mai raspunda.