| PandaGirl98 a întrebat:

Ajutoor:pentru jucatorii howrse: echipa howrse mi-a blocat contul pana pe 26.06 pentru ca am conturi multiple cica....nu-i adevarat! am avut, recunosc, la inceput, dar tot ei mi le-au sters, iar acum nu stiu ce sa fac...alt cont nu-mi da voie sa-mi fac si nu pot sa astept atat! o sa treaca toate evenimentele! va rog, ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| arianaregina10 a răspuns:

Pai poti sa le vorbesti si mie cica avea dar toate pritenele mau avutca sponsor pe mine si trebuiau sati lase cel mai bun cont adica cel mai frecventa cu calitati mai deosebite si mie mi-a facut la fel sa nu crezi ca esti altfel dar de obicei ei sterg conturile mai putin fregventate de acei copii si le lasa cel mai important cont al lor sper ca te-am ajuta si apropo poti pune date complet diferite si pe altcineva ca sponsori peate un prieten de-al meu Atticus Shape 45 sau eu ariana2000

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NoSmileeee a răspuns:

Si mie mi-au sters vreo 7 ca aveau aproape acelasi utilizator "Nykoletta" si niste cifre.

| Dumitrita_Webkinz_Worlds_1991 a răspuns:

Da numele tau si parola ca sa te dezblochez prietena mea mi-a dat numele si parola si am deblocata

| Pysy_Andreea_1990 a răspuns:

Nu stiu.
Asta vreau si euu...

| LiveStrongNow a răspuns:

Si mie, si nu stiu ce sa fac. MOOOR sad

| AnyAnA99 a răspuns:

Unei prietene de-a mea i-au sters contul! Dar nu mai avea alte conturi....Am incercat sa-i trimit mesaj lui Ow dar imi spune ca e casuta postala dezactivata.Stie cineva cum ii pot trimite mesaj lui Ow?