We'll get in touch with you at the email address you provided after we've reviewed your ID. You will now be logged out of Facebook.
tinem legatura cu tine pe mail-ul pe care ni l-ai dat dupa ce iti verificam profilul. pentru moment vei fi deconectat/a de pe facebook.
cred ca overall este destul de clar mesajul, trebuie sa astepti o buca' de vreme sa verifice ei manual ca esti tu. simple as ***
Si bucata asta de vreme cam cat ar fi? cateva luni? ca, cam asa merge treaba cu facebooku de ceva timp.
Si faza e ca mie pe mail-u pe care am facut facebooku nu-mi da nici o notificare
Faza e ca ei astepata neaparat date de pe un card. Vor neaparat date despre tine.Eu as inchide definitv acest cont. E ceva necurat la mijloc.Nu are de ce sa-ti ceara date de pe documente, mai ales poza dinn documente. Normal daca ar fi asa cum zic ei si vor sa-ti verifice contul, sa ceara o poza din calzulator ca doar pe calculator si din calculatoe ai facut contul, nu ai facut contul pe baza datelor din buletin sau livret militar.
Pai nu iti da pe aemail ncio notificare, cred ca e vreun virus care vrea neaparat date reale.
Nu mori fara facebook, nu?
Mai asteapta...
"For security reasons your account is temporarily locked"
Normal ca nu mor fara facebook, doar ca nu intelesesem de fapt intentia celor de la facebook.Mai ales ca mi-au cerut niste date personale de pe buletin chestie ce nu am mai auzit pana in prezent.
dar s-a rezolvat..se pare ca lumea intelege mult mai rapid cand le vorbesti cu beepuri decat cu voie buna :l