anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Al,TPU! De 10 min ma jucam CS si am intrat la options-video si am dat geva de ggenu pe 3D sau pe altceva nu mai stiu pe ce si mi-a zis ceva de genu ca sa refac la loc optiunile sau nu stiu ce si mi-a iesit din CS. Dupa am incercat sa intru inapoi, dar desktopul mi s- a facut negru, timp de 4-5 secunde aparea si clepsidra, iar dupa ramanea tot ecranul negru si auzeam un sunet sacadat care se repeta.Am windows 7 pe 64 biti, Procesor Intel Core i3-2348M(2,3GHz),Placa video nVIDIA GeForce 710M 4 GB si 500GB pe har disk.

PS:Am 3 cs-uri si dupa ce am facut asta pe cs 1.6 si am vrut sa intru pe celelalte imi facea la fel.

Am reinstalat de la 0 cs-u de vreo 3-4 ori dar la fel face(orice CS instalez)

Cine ma poate ajuta are funda cat casa!

5 răspunsuri:
| Yellow94 a răspuns:

Salut,un prim sfat ar fi sa descarci cs 1, 6 varianta mai veche, daca nici asa nu-ti merge, instaleaza din nou driverele la placa video pentru ca cs-ul merge pe open GPL, s-au fa un udapte la placa video si c-u cand o sa-l mai instalezi baga-l in partitia (D)...bft

| anonim_4396 explică (pentru Yellow94):

Pai mi l-am instalat in D. Apropo cum as putea sa fac update la placa video? Daca poti sa-mi spui m-ai usor de inteles cum sa fac.

Pai eu in D l-am instalat, si cam cum as putea face update la placa video? Daca poti sa imi spui cat mia detaliat si m-ai pe inteles.

| Yellow94 a răspuns:

Pai intri pe site-ul oficila nVIDIA (https://www.google.ro/......https?/url si acolo ai o lista de completat cu modelu tau de placa video si acolo o sa-ti dea ultimele drivere si tu le descarci.le dezistalezi pe cele care le ai acum si le instalezi pe alea noi.

Deci intru la control penal etc. si in lista aia de dezinstalat imi scrie asa:
NVIDIA Graphics Drivewr 307.17
NVIDIA PhysX System Software 9.12. 0613
NVIDIA Update 1.10.8

Care il dezinstalez? Si apropo am placa video NVIDIA GeForce 710M with 2 GB dedicated VRAM.Te-as ruga sa-mi dai direct linkul pentru placa mea video sa nu fac vreo prostie, dupa o sa iti dau funda...