Sincer eu zic sa nu iti cumperi skin pe cs:go, eu am o experienta proprie : cred ca pana acum am avut skin-uri de peste 20 Euro doar ca le-am pierdut pe TOATE la pariuri, acum nu stiu ce fel de persoana esti dar sincer eu aveam skin-urile doar ca sa le multiplic si sa fac bani, parerea mea este ca acel SKIN este doar arma retexturata ceea ce nu este prea mult. Mi se pare absurd sa coste unele skin-uri peste 1500 Euro.
Si eu acum mai am 30 Euro in steam doar ca ii pastrez pentru Craciun cand se vor ieftini mult jocurile, de ex eu mi-am cumparat vara asta L4D2 care costa 11 euro cu 2 euro fiindca a fost la sales.
Parerea mea este ca ar trbuii sa astepti pana apare un eveniment, ceva care o sa ieftineasca cu mult jocurile, cu aceei 5 euro iti poti luat 2 jocuri de Craciun.
Am auzit ca o sa se bage o operatiune noua pe CS; Go ( findca blood hound se termina pe 30 sept ). Cu aceea operatiune poti avea norocul sa iti pice arme chiar si de 100 Euro deci bafta.
Sper ca te-am ajutat, Doamne cat am scris
Funda?
Daca mai ai skinuri sau stickere care nu iti mai trebuie mi le poti da mie?
I feel you... Eu incepusem sa fac tradeuri si chiar reuseam. In vreo o saptamana am facut din 20 de euro vreo 40 de euro ( dadeam un item mai ieftin pe unul mai scump, dar il dadeam cand avea pretul cel mai mare ). Totul bine si frumos pana ma gandesc sa bag la pariuri. Dar nu puteam sa bag pur si simplu un item scump ci trebuia sa dau mai multe dar mai ieftine pentru a nu le pierde pe toate de odata, asa ca am schimbat parca un Ak-47 pe vreo 15 chei ( era inainte sa apara chroma 1 deci erau preturi mai mari ). Am inceput eu frumos sa bag la pariuri cate 4 chei, 3 chei, 1 cheie, uneori mai pierdeam, uneori castigam, dar am vazut ca nu castigam asa mult deci m-am gandit sa bag la ruleta sau cum se numeste. Am bagat tot acolo si am sperat ca o sa castig gen 500 de euro, si n-am castigat... si cam asa s-a terminat prietenia mea cu sknurile
mangocity întreabă: