anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit ca windows 8.1 a primit mult critisism, dar imi place. Ce credeti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Francut nu mai spune ca ai auzit ca e slabhappy daca nu l-ai testat.
E mai bun ca win 10 din faptul ca nu are atatea tampeni de programe care mananca ram(Cortana, onedrive mai nou persoane etc)
Normal ca win 10 e mai apreciat de unii pentru ca el primeste in continuu update.Mai este de lucrat la el.
Eu am win 10 x64 Pro si inainte aveam Win 8.1 PRO x64 si era diferente de performnata pe un laptop low-medim...(in favoara win 8.1).Windows xp a fost cel mai bun win deoarece nu consuma multe resurse dar nu mai merg unele jocuri/programe pe el. Microsoft e o firma mai greu de cap care nu a putut sa fac de la win 98 sau win xp update la acel windows incontinuu, adica sa nu mai foloseasca fonduri sa faca alt windows de la 0. Pun pariu ca era mult mai bun win acele decat sa fie mai multe versini+ca nu mai exista compatibilitate adica ca jocul ala nu merge pe win xp dar merge pe 7. Sper ca ati inteles la ce m-am referit.

| SkittlesP a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu l-am testat windows 8.1, e foarte bun. Windows 10 nu

2 răspunsuri:
| francut a răspuns:

Critisism?!
Nu l-am testat dar am auzit ca este slabut. Dar daca tu te impaci cu el, nu e nici o problema. Depinde si pentru ce iti trebuie. Nu toate sunt la fel.
Am prieteni in Franta care inca mai folosesc la firma lor, Windows XP. Doar pentru ca multe programe ruleaza bine doar pe el. Nu merg pe W7. Inca nu i-am intrebat daca merge pe W10.