| TheGameBoss a întrebat:

Am auzit de la mai multi prieteni sau cunostinte ca jocurile mmo creeaza dependenta....De ACORD! Si am un prieten caruia ii plac genul asta de jocuri ff mult iar lumea se comporta diferit cu el numai din aceasta cauza..am incercat sa il ajut cum am putut, si sa ii iau apararea dar nu am reusit, intrebarea mea este:Trebuie sa se comporte lumea rau cu tine si sa iti impuna sa nu mai faci ceea ce iti place si ceea ce doresti? este ceva rau daca faci asta?

Răspuns Câştigător
| CrushBoy89 a răspuns:

Acum...Nu este rau.Cred ca prietenul tau joaca Metin2 nu?happy Este dependent.Stiu cum este...Am jucat si eu si nu ma mai puteam lasa.Sa revenim.Lumea se comporta urat cu el fiindca ea nu se joaca Metin si intr-un fel, fac misto de el ca "uite ba ala joaca o porcarie de joc ha ha ha".
Si il iau ca pe un dependent.Sau s-a intamplat altceva. Poate l-au invitat la un suc, o pizza in orasi si el a spus ca nu poate veni ca se joaca jocul respectiv.
Concluzia: Mananca foarte mult timp, timp pretios in care poti face altceva.Deci,da,este destul de rauhappy
Baftawinking!

2 răspunsuri:
| ThEEmperoR a răspuns:

Da. Intr-un totul de acord cu jocurile MMORPG. Si eu am fost asa. Nimeni nu mi-a fost aproape. Am reusit sa ma schimb singur. Lumea il vede prost (scuze daca jignesc) pentru ca nu se implica in colectivitate. Ori nu ii plac genurile de colegi din scoala, ori nu vrea sa se joace cu ei. El are dreptul de a decide ce vrea, ii alegerea lui. Tu n-ai cum sa il ajuti daca el vrea altceva. O persoana are dreptul de a alege ce vrea ea, nu altcineva. Daca el alege jocurile MMO si nu cartea (nu ai specificat daca invata) nu o sa ajunga bine. Eu iti dau un sfat ca sa-l scoti afara din lumea jocurilor: vino cu niste prieteni pe care nu ii cunoaste la el, dar inainte de asta du-te la el si invata-l sa dea mana cu ei, sa faca cunostinta etc. Dupa ce ai venit cu prietenii la el, scoate-l afara si duceti-va intr-un loc care sa nu isi vada "prietenii" pe care ii vede in fiecare zi si jucati-va cu mingea, leapsa etc.

| TheGameBoss explică:

De asta am pus intrebarea, deoarece el invata doar 1 ora dimineata si dupa deloc, iar eu sunt cam singurul si cel mai bun prieten al lui (in afara de colegi pe care ia convins sa joace)si da joaca Metin2....si a ajuns sa bage pana si bani in joc, iar acest lucru l-a impins si mai mult spre dependenta dar eu il mai invit cu mine prin parc sau afara....Deci cred ca il ajut destul de mult..numai ca atunci cand ii reamintesc ca nu e bine sa se joace asa mult incepe sa tipe, Deci eu ce pot face mai mult?