| stephan10 a întrebat:

Am avut GTA San Andreas si SAMP.NU mi-a mai mers (nici sa nici samp) ca imi aparea ecran alb si dupa dadea crash.Am reinstalat Gta San Andreas si cand il deschid imi apare ecran cu spray dupa imi apare unu alb si dupa intra in joc da scrisu nu se intelege. Din nou SAMP tot nu merge.Am Windows XP si video ATI Radeon Xpress 200. Help me!

5 răspunsuri:
| DaftPunk a răspuns:

Ai instalat s0beit de curand? Daca nu e versiunea corecta iti iese din joc si trebuie` sters si instalata o versiune compatibila cu sampu` tau...Ce vrei sa zici prin acolo ca iti apare ercan cu spray? Daca nu se intelege poate fi si de la RAM sau placa video.Memoria RAM scade cate putin la fiecare inchidere a calculatorului.Io am unitatea o "caramida" si nu imi vede bine scrisu` de la chat...

| emynem313 a răspuns:

Urmatoarea cauza ar fi: Dezinstaleaza Sa-mp si Gta da un rr la pc si sigur o sa mearga sau nu ai lungimea benzii la internet destul de buna sau portul la net nu e setat corect. Pentru mai multe raspunsuri in legatura cu problema ta nu ezita sa ne vizitezi pe http://emynem313.wordpress.com/ si sa intrebi, in maxim 1 ora vei primi un raspuns la intrebarea ta.

| dge18 a răspuns:

happy pai deoarece nu ai versiunea noua...
Cred ca de asta. ca asa pateam si eu...
Sau e de vina San Andreas poate are un mod sau cevahappy

| Elisei123 a răspuns:

Ia crack pentru gta sa big grin

| TheWolfPowerMan a răspuns:

Da mi s-a intamplat :-). Tot ce trebuie sa faci este sa te duci la Documents, este acolo GTA San Andreas Users Files si trebuie sigur sa ai ceva cu gta_sa.set. Trebuie sa il stergi, iar daca tot nu merge, dai uninstall la GTA. big grin