| MariaMarya85 a întrebat:

Am ceva sa va zic despre stardoll!
♥ Va rog intrati in clubul meu, ViseleNoastre12, cititi prezentarea si votati la sondaj. Multumesc! ♥

RAPORT SARACA7!

Eu am ajutat-o sa nu moara de foame, i-am dat sa manance, i-am hranit copilul, m-am jucat cu el, si azi, 2 iulie 2014, vorbeam, i-am dat sa se hraneasca, ei si copilului, si la un moment dat ea mi-a zis: "eu trebuie sa ies paa". Si eu am zis ca bine, si ea a inceput sa ma injure.

EA NU E SARACA! VA FOLOSESTE CA SA ISI IMBOGATEASCA CASA! CA SA NU MAI CHELUTIE EA BANI! ESTE O TRADATOARE! NU II MAI TRIMITETI NIMIC! TRIMITET-II UN RAPORT!

ATENTIE!

Daca primiti un mesaj care spune asa: "Hello! Do you want more stardollars? Visit this link: (si acolo va scrie un link)", nu vizitati acel link! Am citit pe un blog ca acel link, daca il vizitati, va va sterge contul sau 6 persoane care seamana LEIT cu voi, au FIX acelasi nume ca al vostru, mai pe scurt, au totul ca al vostru, va vor trimite cereri de prietenie! Eu am primit acest mesaj intr-o cerere de prietenie, de la EllaJDiva, este o englezoaica, si dupa ce l-am vazut m-am speriat groaznic! Noroc ca citisem acel blog ca daca nu citeam contul meu era sters, sau se intampIa chestia cu cele 6 persoane! Daca primiti acest mesaj trebuie sa faceti 2 lucruri: 1. Nu vizitati link-ul! 2. Raportati persoana care v-a trimis mesajul!

Exista Stardoll vechi! Acesta se numea Paperdollheaven.com. Poate va intrebati de unde am aflat... Cititi aici ce au scris creeatorii jocului: "Numele original al Stardoll a fost Paperdollheaven.com, un site care a început ca un hobby pentru Liisa din Scandinavia. Inspirată de pasiunea din copilărie pentru păpuși de hârti, Liisa a început să deseneze păpuși și garderobe pentru acestea și a învățat web design. Pagina ei personal a devenit o destinație populară pentru adolescenți. În 2004, cu ajutorul fiului ei, Liisa a îmbunătățit site-ul și l-a numit Paperdoll Heaven." Pentru a citi si voi scrieti pe net "Ce se intampla pe Stardoll", apoi dati pe primul link si cititi.

Multumesc!

8 răspunsuri:
| MariaMarya85 explică:

Mesaj pentru intregii utilizatori Stardoll... Copiati-l si la voi in prezentare ca sa se indrepte toti membrii!

O fata a povestit ca prin 2011 asa, cand se juca ea pe stardoll cei cu lvl mare nu erau rai cu cei de lvl mic, nu se dadeau afara membrii Stardoll doar ca a salutat-o pe sefa/sefu, nu se injura deloc...Dar acum de cand au aparut ceilalti cu fitele lor si din astea, se injura, se rade de ceilalti mai mici, etc. De ce faceti asta? Si eu imi doresc sa fie Stardoll-ul cum era inainte! Voi nu vreti? Haideti, sa fim din nou darnici si buni sa nu mai radem de ceilalti si sa nu mai injuram! Sa fim cum eram inainte! Sa nu mai fie nevoie sa raportam pe una, sa blokam, etc. Hai sa fim ca o familie cu totii. Fata aceea avea dreptate ca trebuie sa ne indreptam. Stardoll-ul nu a fost facut pentru furtul de conturi, injuraturile si altele, ci a fost facut sa fim ca o familie, sa ne distram, sa ne simtim bine!

Daca esti de acord cu mine si acea fata scrie in cartea de oaspeti ''Sunt de acord sa ne indreptam!'' si copiati acest indemn in prezentarea voastra pentru a vedea si ceilalti membrii stardoll si sa fim cum eram inainte!

| Yaasminnaa a răspuns:

In sfarsit! Ointrebare despre Stardoll laughing)).
Cum te cheama pe sd?
Voi intra in clubul tau happy

| MariaMarya85 explică (pentru Yaasminnaa):

MariaRubin5

| Yaasminnaa a răspuns (pentru MariaMarya85):

Te stiu happy

| MariaMarya85 explică (pentru Yaasminnaa):

Da? De unde? Auzi, apropo... Daca o cunosti pe MariaArgint3? Eu sunt mi s-a furat contul

| Yaasminnaa a răspuns (pentru MariaMarya85):

Da? O.o
Si mie mi s-a furat contul de ( cutedulcyk - c0rva aia laughing )

| OtakuHere a răspuns (pentru Yaasminnaa):

Si cum se numea contul? laughing