Mesaj pentru intregii utilizatori Stardoll... Copiati-l si la voi in prezentare ca sa se indrepte toti membrii!
O fata a povestit ca prin 2011 asa, cand se juca ea pe stardoll cei cu lvl mare nu erau rai cu cei de lvl mic, nu se dadeau afara membrii Stardoll doar ca a salutat-o pe sefa/sefu, nu se injura deloc...Dar acum de cand au aparut ceilalti cu fitele lor si din astea, se injura, se rade de ceilalti mai mici, etc. De ce faceti asta? Si eu imi doresc sa fie Stardoll-ul cum era inainte! Voi nu vreti? Haideti, sa fim din nou darnici si buni sa nu mai radem de ceilalti si sa nu mai injuram! Sa fim cum eram inainte! Sa nu mai fie nevoie sa raportam pe una, sa blokam, etc. Hai sa fim ca o familie cu totii. Fata aceea avea dreptate ca trebuie sa ne indreptam. Stardoll-ul nu a fost facut pentru furtul de conturi, injuraturile si altele, ci a fost facut sa fim ca o familie, sa ne distram, sa ne simtim bine!
Daca esti de acord cu mine si acea fata scrie in cartea de oaspeti ''Sunt de acord sa ne indreptam!'' si copiati acest indemn in prezentarea voastra pentru a vedea si ceilalti membrii stardoll si sa fim cum eram inainte!
In sfarsit! Ointrebare despre Stardoll )).
Cum te cheama pe sd?
Voi intra in clubul tau
MariaRubin5
Te stiu
Da? De unde? Auzi, apropo... Daca o cunosti pe MariaArgint3? Eu sunt mi s-a furat contul
Da? O.o
Si mie mi s-a furat contul de ( cutedulcyk - c0rva aia )
Si cum se numea contul?