| Mihai0101 a întrebat:

Am configurat un sistem pentru gta5 1080p si pubg sunt destui 16gb ram azi pentru jocurile astea si windows? Sau ar fi necesari 32gb ram?

Răspuns Câştigător
| vidiinho a răspuns:

Si stai pe integrata? Nu prea e o alegere inteleapta decat daca ai de gand sa adaugi o placa video in viitorul foarte apropiat, asa ca recomandarea mea ar fi urmatoarea, avand si un procesor care se descurca foarte bine in orice titlu, cat si o placa video potenta, mult peste integrata, poti sa stai linistit deocamdata pe 16gb ram in cazul de fata, si mai adaugi ulterior inca 16
Ai amd r5 5600 cu 6 nuclee 12 threaduri
placa de baza cu 4 sloturi ram, si 2 porturi m.2 pentru un viitor ssd
16gb ram la 3000mhz ddr4
SSD 1tb de la Kingston cu PCIe x4, viteze bune
RX 6600 de la amd care se descurca in orice joc 1080p
sursa de la Njoy, de 550w, tine sistemul cu brio, din cate am fost informat seria astro+ este de calitate, certificata 80+ bronze
carcasa cu 2 ventilatoare incluse, si posibilitati ok de wire management
Am sarit putin de buget insa acesta e maximul pe care il poti obtine
https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/5446631

In caz ca te hotarasti sa achizitionezi, sa revii inainte cu 1 zi maximum, poate se modifica stocurile produselor si/sau se pot alege alte componente

Daca ti-am fost util poti sa ma ajuti si pe mine folosind codul voucher de reducere de 1% C6R5CBBP la achizitionarea produselor, codus se introduce intr-o casuta in cosul de cumparaturi, pe care o gasesti in partea dreapta jos.
Seara faina

3 răspunsuri:
| Mihai0101 explică:

Cineva care m-a ajutat la configurare sugera sa cumpar 32 in loc de 16 astept si parerile voastre.

| vidiinho a răspuns (pentru Mihai0101):

Daca poti adauga 32gb in bugetul tau fara a altera performanta placii video sau a procesorului, e ok...dar sa nu alegi inca 16gb ram si sa tai din pretul placii video, procesor...sau a sursei, placii de baza, doar pentru a avea 32gb
Despre ce sistem este vorba, ce buget ai?

| Mihai0101 explică (pentru vidiinho):

Undeva in jur de 2700lei am ales un ryzen 7 5700G