| Solix a întrebat:

Am cumparat jocul Grand Theft Auto IV pe care scrie ca e live si cei de la magazin mi-au zis ca merge jucat si offline adica singleplayer pe langa live, online.Deci intrebarea mea este cum pot sa il joc OFFLINE, singleplayer daca l-am instalat si cand il joc nu ma lasa sa salvez misiunea daca nu ma loghez in live. Vreau sa nu joc live, cum fac? Am inteles ca merge sa joc si offline dar cum? Ma poate cineva ajuta? Va rog mult.Cum il joc offline? Dau fundita sigur.

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Cand apare sa creezi profil online, te uiti bine in acea pagina, undeva in partea de jos parca exista un mesaj, cum ca nu doresti profil Online, si dand next, skip, etc, iti apare sa creezi profil offline.
Trebuie sa ai Social Club
si Games for Windows - LIVE instalat.
Care din cate stiu nu mai are suport (practic nu mai exista serviciul, doar aplicatia), dar in Windows 10 merge daca intri in serviciul XBOX (cu cont dedicat sau cu contul de Microsoft).

Daca ai Windows 7 sau 8.1, posibil sa mearga cumva, dar nu intreba cum.

Games for Windows Live, de care avea nevoie jocul, NU mai exista.

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1272978992

Jocul il are cumparat fratele meu, (pe disc).
Si cum nu i-a convenit/placut sa foloseaca discul pe durata sesiunilor de joc, l-a luat d e p e net.
Iar anul trecut de pe Steam. E la fel de plin de buguri, dar macar nu mai ai treaba cu discuri si DRM-uri.

0 răspunsuri: