anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am instalat CS 1.6 si imi tot apare eroarea "Available memory less than 15 mb", am umblat in Compatibility si am incercat toate Windowsurile si tot nu merge. Am Windows 7 Ultimate x64 si 4GB RAM.

14 răspunsuri:
| Suez a răspuns:

Avalaible memory less than 15 mb - Memoria avalabila mai mica de 15 MB. Probabil unde ai vrut sa instalezi CS-ul nu mai ai spatiu liber. nu are treaba cu compatibilitatea

| Amelin a răspuns:

In primul rand nu e vorba de windows e faptul ca n-ai memorie available memory less than 15 mb inseamna ca ai memorie disponibila mai putin de 15 mb asa ca mai sterge ceva

| VladdDdDd a răspuns:

Gresit amandoi  Am 100 GB liber! E vorba pe ce windows poate rula jocul, ca CS 1.6 nu a fost facut pentru x64 ultimate! Dar nu stiu cum sa fac! Ajutati-ma! Deci ce ati spus amandoi e cu totul si cu totul gresit. Iar din Compatibility faci jocul sa ruleze pe o versiune de Windows mai veche pentru care a fost facut.

| Spike_3168 a răspuns:

Nu ai destula memorie unde ai instalat cs`ul

| Suez a răspuns:

Atunci nu stiu, eu ti-am tradus ce scrie acolo happy

| VladdDdDd a răspuns:

Ma ajuta cineva? Pana acum toti butii.

| Suez a răspuns:

Vezi ca esti nesimtit? Noi am vorbit frumos cu tine happy. Asta este, caracter tipic taranesc. Nu te astepta ca cineva sa te ajute prea curand happy

Răspuns utilizator avertizat
| VladdDdDd a răspuns:

"ctonguerogram filecounter-strike steamsteamappsdenumire user steamcounter-strikecstrike" partea asta nu o inteleg straight face

| IancuRadu a răspuns:

Pai... si eu am eceasi eroare Fa uite asa : da click dreapta pe shortcut-ul de pe dekstop api da click pe proprietati/dupa dai pe compatibility apoi bifeti ~Run this program in compatibility mode for:~ apoi alegi una dintre acele optiuni, dai ok si o sa-ti mearga! Mult succes!

| IancuRadu a răspuns:

Sau uite un link pe intelesul tuturor:
http://blog.weebo.ro/......trike-1-6/

| Here4you a răspuns:

Te duci in directorul jocului, clic pe executabil - proprietati, compatibility, run win xp sp 3.

| radutdr a răspuns:

Dai click dreapta pe shortcut si selectezi properties-compatibility-bifezi run this program in compatibility mode for: Windows 7

| Melintealin08 a răspuns:

Anonim si eu am tot window ca tine exact la fel asa imi arata si mie la navidia V4 si am dat click deapta pe iconita de cs la compatibile si am schimbat acolo in loc DE windows XP ..Service pack 3. am pus pe 2 si mi-a mers ..debia acuma am incercat de 1 an si debia acuma am reusit! big grin
Sper ca te-am ajutat!