În Europa s-a implementat în toate statele GDPR, o legislație de protecție a datelor personale, la care trebuie să se conformeze toate siturile unde te înregistrezi dacă siturile sunt în UE. Astfel, acest site, nefiind înregistrat într-o țară a UE, nu este obligat să se conformeze la această legislație. și nu face asta. Dar tu cetățean al UE ești protejat de această legislație a UE, Indiferent unde în lumea asta. Astfel tu vii protejat fiind, ca cetățean român și te înregistrezi la ei. Ei nu respectă această lege, fiindcă acolo unde sunt ei înregistrați, pentru cetățenii lor, legea nu se aplică. Dar tu poți să îi dai pe ei în judecată internațională, dacă această lege pentru cazul tău, lege care care te protejează internațional, ei nu o aplică special pentru tine. Aceasta înseaqmnă protecții speciale în site, care costă, etc. Adică tu ești protejat, dar lor nu le pasă. Ei nu pot face asta fără să aibă consecințe juridice grave. Astfel, ca să nu aibă probleme cutine și cu justiția UE, au decis din start să refuze cetățeni UE, deci și pe tine.
Siteul nu-i ok ca europenii sa aiba acces, am patit si eu cand am cautat ceva si numai pe un site de la indieni am gasit, dar cu restrictie pe EU.
Foloseste un VPN pe alte tari, ar trebui sa ai acces asa.