Nu stiu la ce te referi dar te pot ajuta ca si prietenul meu a facut asta.
Ma refer cum controlez orasul in Gta San Andreas ca am luat de pe net salvarea care imi face toate msiunile indeplinite dar poti sa ma ajuti
Pai totul este controlat! Cum adica?
Cum asa?
La ce te referi cu controlatul orasului? Adica este ceva ciudat in el si vrei sa controlezi lucrul?
Nu e nimic ciudat in el dar mi s-a zis ca dupa toate misiunile trebuie sa distrug alte bande si apoi sa controlez orasul
Aaaaaa.Deci nu esti obligat dar daca distrugi bandele nu mai sunt inamicii.Eu cand l-am luat erau teritoriile cucerite.Sa cuceresti teritoriile galbene sau mov trebuie sa ai provoci pe aceia si sa lupti si dupa ce ai luptat vezi ca este teritoriul tau(verde)!
Si eu aveam teritorii verzi dar la inceput nu mi-am dat seama de ce este verde dar sunt si teritorii care nu sunt verzi si nici alta culoare
Exista teritoriile lui nimeni!
Da oricum daca mi-am luat acea salvare cu toate misiunile facute cred nu am ce sa mai fac
Intr-adevar.Dar mie imi place mai mult sa fac misiuniile!
Bine dar eu nu mai voiam sa fac toate alea 195 de misiuni dar inainte sa iau salvarea am facut si eu misiuni dar nu multe
PAi cum controlez orasul in Gta san andreas ca am luat acea salvare si am toate misiunile facute
GolopențaAdrian întreabă:
DarkFlash081 întreabă:
Ambition97 întreabă:
R3yzoo întreabă:
Razvyh întreabă: