| Belodrakit a întrebat:

Am luat Watch Dogs si primesc aceasta eroare: the application was unable to start correctly 0xc0000142, Am incercat cu regcure pro dar nu a mers... Ma puteti ajuta va rog?

Dau funda! Multumesc!

7 răspunsuri:
| dge18 a răspuns:

Poate nu-ti suporta placa video!
Incearca sa schimbi de la Properties - Compatibility - Compatibility mode sa fie Windows XP (Service Pack 3 sau 2) si sa dai "Run this program as an administrator". Bafta!

| Belodrakit explică (pentru dge18):

Am incercat si aceasta varianta si nimic...cred ca ai dreptate cu placa video, este cam proasta, nVIDIA geforce 210 2, 5gb

| TechGuyTpu a răspuns (pentru Belodrakit):

XD placa de la fred flinston.Are 1 gb placa video nu 5....si nu ai cum sa iti mearga w_D in nici un fel.

| dge18 a răspuns (pentru Belodrakit):

Pai de obicei de la placa nu-ti merg jocurile astea noi, daca ai procesorul peste 3. 0Ghz e ok! happy

| Belodrakit explică (pentru dge18):

Am rezolvat aceasta eroare. acum am dat de alta. cu directx 11...am facut tot ce trebuia dar imi da aceeasi eroare

| dge18 a răspuns (pentru Belodrakit):

Da directx-ul e de la placa video. Mai bine lasa-l dracu de joc ca-ti strici calculatorul, ia si tu altul happy ala il joci pe PS, XBOX etc.

| ggooggllee a răspuns:

Asta s-ar putea sa ffie pentru ca l-ai piratat. Iti recomand sa-l cumperi daca vrei sa nu-ti mai apara aceea eroare big grin