Nam cont pe gosurstar da stiu cum poti face bani pentru jocuri
Cum se faceti rost de bani gratis? Am sa postez un tutorial despre cum se face.
Ce trebuei sa aveti:
- Un cont pe Paypal in care nu este necesar sa aveti un card inscris, se poate si fara card.
- Timp liber sa vizionati niste reclame pe niste saite-uri gen PTC.
Ce inseamna PTC? PTC = paid to click, mai pe scurt, sunt site-uri care iti dau posibilitatea sa primesti bani doar apasand pe o reclama, o vizionezi 30 secunde, maxim. Nu este reclama video ca la televizor, ci te trimite spre un alt site doar ca sa vezi prima pagina, va v-a da un timer in susul paginii iar du[a expirare trebuie sa apasati pe o figurina, sa alegeti o litera sau sa scrieti un numar, depinde de site. aceste lucruri sunt menite sa elimine potentialii scripteri sa se foloseasca de site-uri.
TOATE SITE-URILE PLATESC. am fost platit pana acum pentru astfel de reclame si inca sunt platit, insa, sunt site-uri care nu platesc.
Site-uri care platesc 100%:
- Sunt cele care dau 0.01$ la reclama ( 1 cent ). Sunt in numar de peste 100 astfel de site-uri si care in general se termina sau contin cuvantul bux ( exemplu : aeBux, Onbux, NeoBux etc ).
Fiecare site in parte ( nu e nicio exceptie ) iti dau 4 reclame ( 1 cent reclama ) in fiecare zi, insa, si repet INSA sunt site-uri care iti dau cate 6-7 reclame pe zi a cate un cent iar altele ( SI ASTA E FOARTE TARE ) iti dau mai multe reclame de-alungul zilei, deci poti face lejer 1 dolar pe zi ( in total ). Veti spune ca 1 cent pe reclama e prea putin, insa daca ai 20-25 astfel de site-uri, poti face 1 dolar pe zi lejer si nu iti i-a mai mult de 10 minute, asta in caz ca deschizi cate 3-4 site-uri de-odata, insa ca sa fi platit, trebuie sa vizionezi cate o reclama in parte ( a acelui site ).
- Site-uri care NU platesc sunt acele site-uri in care iti spun ca platesc 3-4 dolari ( nu centi ) la reclama, MARE TZEAPA mi-au luat la astea si mi-am bagat toti carnatii in ei.
Am sa va postez o lista de site-uri care dau foarte multe relame pe zi, cel putin 6 reclame pe zi:
OnBux
NeoBux
OnSearchia
BuxProPlus
GetBuxToday
Acestea pltesc 100%, am dat cashout la 2$ si am fost platit instant.
In site-ul onbux stau cel mai bine, in jur de 35-45 de centi fac zilnic, asa multe reclame baga pe zi, insa acestea tin 2-3 minute apoi dispar. Plateste instant si ce este foarte bine si sigur, NU VA CER DATE PERSONALE, niciun astfel de site nu va cere nuamrul de la card, adresa exacta, la ce banca sunteti inscrisi etc. Va cere doar adresa de la contul de paypal in care sa va transfere banii si gata, banii sunt trimisi pe paypal.
da-mi si funta
anonim_4396 întreabă:
Elena_9412 întreabă: