| Villy0po a întrebat:

Am mai multe intrebari(legate de metin) Eu nu pot sa downloadez metin(am wireless) si cand dau run imi arata ca se descarca (asta dureaza cam 2 sec) si apoi imi zice sa ma asigur ca st conectat la net si de intrerupe(desi eu am semnal full) si care-i faza cu serverele private cum poti sa joci pe server privat? care este diferenta? daca ma lamuriti si ma ajutati sa rezolv "problema" aveti funda, vot

1 răspuns:
| VreauPupici a răspuns:

Metin are (daca nu stiai) ce-i mai multi virusi. Calculatorul/laptopul probabil ca ti-a fost afectat cand ai intrat pe site. In legatura cu timpul descarcarii... Multor jucatori le apare "timp de dascarcare:2 sec" dar poate dura de la 10 min pana la 40min. Cum ziceam si mai devreme, daca nu ai un anti-virus bun, calculatorul ti-a fost afectat de cand ai intrat pe site.
Cel mai probabil e virusul Troian. [uite cum sta treaba cu el: cand mai multi utilizatori intra in acelasi timp pe un site foarte populat, virusii se transmit de la un calculator la altul.(stiu asta pentru ca mi s-a intamplat si mie). Ar fi cazul sa dai un "search" de virusi... Sper ca te-am putut ajuta. happy Funda? big grin