Sa-mi zici cum ti-l-ai pus acum problema ta este ca skin iti pui cum ar fi cand scrii username snowflake234 ma rog mod nu-ti poti pune deoarece minecraft.jar este doar la acel calculator cu pachetul de carti altfel pune-ti win rar sau ma rog dai la start run appdata si la minecraft cauta prin bin ca eu am gasit cand gasesti trebuie sa scrie cu majuscule meta-inf dupa aceia il stergi copii de la sa zicem mod loader si tomanyitems si le pui acolo dar te rog zi-mi cu ai pus minecraftul sp si daca ii trebiue java ca nu mai imi merge oricum cauta prin bin casesti tu succes
Merci desi am cautat iar minecraftul ala l-am luat de pe minecraft Romania si am dat si eu accpet agree si toate chestiile alea bla bla bla si am winrar
Atunci imi pare rau nu poti pune mod ca ma rog nici eu nu am dar ma bucur cu texture pack si bine daca vrei uite id-ul de mess lupicagood si vb acolo ca stiu o gramada de chestii dar e putin cam... sa stau asa o mie de ani
Scuze ca ti-am raspuns mai tarziu dar nu trebuie sa iti bagi moduri prin minecraft.jar. Eu am moduri si nu gasesc minecraft. jar ( aceeasi problema ca tine) dar poti sa-ti downloadezi un mod, sa intri in appdata, iti faci un folder numit mods, pui modul acolo si gata! Dar sa nu uiti ca inainte trebuie sa-ti instalezi minecraft forge. Scuze ca raspunsul meu a fost foarte tarziu.