| Duce a întrebat:

Am o intrebare care voiam sa o pun mai de mult dar chiar am uitat si va rog foarte mult sa imi raspundeti in lux de amanunte.
Am NVidia 8600 GT, 2GB of Ram, procesor Intel Pentium[R] 3.06 GHz. si Minecraftul mi se misca greu, doamne chiar nu inteleg ce are si nu e din cauza procesorului sa fim sinceri! cel mai bun raspuns care ma poate ajuta primeste funda xD

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu stiu ce Windows ai dar macar Windows-ul si tot consuma 2 Gb de memmorie. Sa nu mai punem la socoteala ca procesorul este singal core acum cand un dual core este deja prea slab pentru jocuri. Placa video de 256 Mb? Macar 1 Gb ar fi fost buna.

| Duce explică (pentru Salontanul):

Ce ma? am placa buna omule straight face si am 2 gb la ram. ce naiba tot spui acolo

| Salontanul a răspuns (pentru Duce):

Daca o placa video de 256 Mb cu latime de 128 bit ti se pare buna si eu sunt ministru de externe!
Nu intelegi ca 2 Gb de RAM sunt aproape in totalitate necesari Windows-ului si programelor adiacente lui? Daca mai folosesti si un joc sari la 3-4 Gb ca popa. Windows xp 32 bit consuma el singur 1, 5 Gb iar pe 64 bit consuma 2 Gb de RAM.
Windows XP consuma mai putin dar nu cu mult. Oricum, de la 1 Gb in sus.

| Duce explică (pentru Salontanul):

Si eu ce sa fac in cazul acesta?