| archenemy a întrebat:

Am o intrebare.
Cum se numeste acel sentiment cand pierzi legatura cu un prieten online? Adica nu v-ati certat sau chestii, dar persoana aceea e offline, rareori se mai logheaza si o vad online dar apoi iar e offline pentru o luna doua. Acelui prieten i-am dat din greseala unfriend si i-am dat add inapoi dar nu da niciun semn.
Deci, cum se numeste sentimentul acela? E un fel de panica, tristete. Cum se numeste? Apropo credeti ca pot sa vorbesc cu un psiholog despre aceasta tristete? Eu si acea persoana eram foarte bune prietene si cand imi amintesc de el plang pentru ca nu mai vorbim deloc si e foarte trist.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| archenemy explică (pentru Violleta2022):

Ba nu, efectiv persoana aceea nu a mai fost online de mult timp si noi vorbeam in fiecare zi aproape la fiecare ora, nu cred ca s-a suparat asa dintr o data

Eram prieteni foarte buni, el era italian si vorbeam in engleza, stiu ca s-a intamplat o data ca el sa nu fie online 2 sapt pentru ca se mutase, dar a doua oara nu a mai fost online de 3 luni sau mai multe, uneori il vedeam online pentru un minut sau doua si dupa iar era offline inca 2 luni

Mersi!