| IoNuTz96 a întrebat:

Am o intrebare, in Wow cataclysm la druid pe Feral Combat talents, are nevoie de Agility, Intelect, Streaght? sau ce? sad ca nu gasesc nicaieri, si playerii de pe guild zic odata intelect, odata agility de nici nu ma pot hotara, deci ma puteti ajuta? dau funda pls sad, deci druidu pe feral combat are nevoie de agility, intelect sau streaght?

Răspuns Câştigător
| Ionait a răspuns:

Intelect sare din start fiindca intelectul iti da mana. Nu cred ca iti trebuie mana cand tank-ezi sau esti dps (asta daca nu esti paladin).
Strength mai putin. Folosind strength iti cresti doar DPS-ul, nu si crit chance sau dodge (ceea ce iti trebuie, daca nu esti warrior, caz in care vrei sa fii lovit pentru rage)
Agility - cat de mult poti. Un druid care joaca feral vrea sa aiba cat mai multa agilitate. Fie ca este tank, caz in care ii trebuie agility pentru dodge chance, fie ca este dps, caz in care ii trebuie agility pentru DPS si crit chance, ii trebuie cat mai multa agilitate.
Asta nu inseamna ca celelalte stats-uri trebuie ignorate. Incearca sa ajungi la un compromis intre stats-uri, dar tine minte ca agility conteaza cel mai mult pentru un druid specializat in feral.

1 răspuns:
| paint07 a răspuns:

Eu joc foarte bine pe druid i sunt 3 specuri balance, feral, resto -pe balance ai nevoie de intelect si stamina, pe feral ai nevoie de agility si stamina si pe resto intelect, spirit si stamina.