| edoardo a întrebat:

Am o intrebare lagata de metin.
Frate nu inteleg ceva.
Deci am 60 sabie si lvl 95 war si vezi ca unu de 75 da 2k hit si tu dai la fel ca el si eu am sirius el are batalie CUM *** ma? si mai are si 50 sabie. CE BONUSURI IMI TREBUIE CA SA REZIST PE HIT SAU SA REZIST CEL PUTIN. Tin cont ca am iteme cu 2k pv 15 15 15 full set. si tot nu rezist ca si cum nu le-as avea pe mine frate.

3 răspunsuri:
| William a răspuns:

Sa inteleg ca ai pe iteme 15 sabie, 15 pumnal si 15 doua maini si te astepti ca astea trei bonusuri sa te apere impotriva unuia cu sabie? Interesant, nu am mai auzit asta pana acum. Singurul bonus din astea trei care te apara impotriva unui war cu sabie este apararea sabie. Nu stiu de ce te astepti ca apararea pumnal sau doua maini sa iti foloseasca daca ala foloseste sabia in duel. Si in plus tu ceri prea mult de la un set universal. Cati ai vrea tu sa bati cu un set universal care e bun doar impotriva celor care nu au set de duel?
Uite set anti war care sigur te va ajuta sa il bati pe ala (setul asta e bun impotriva war sabie si doua maini).

ARMA: critica, patrunzatoare, sansa la otravire, str, semi-om. (pietre: anti razboinic, fatala si patrunzatoare)
ARMURA: PV, sansa de a reflecta atacul corporal, aparare sabie, aparare doua maini, rezistenta la magie.(pietre: vitalitate, eschiva si grabei)
SCUT: str, imun la necunostinta, sansa de a bloca atacul corporal, sansa de a reflecta atacul corporal, semi-om
BRATARA: PV, patrunzatoare, aparare magie, semi-om.
COLIER: PV, critica, patrunzatoare, sabie, doua maini.
PAPUCI: PV, critica, sabie, doua maini, sansa la necunostinta.
CERCEI: aparare sabie, doua maini, semi-om
COIF: sansa de otravire, rezistenta magie, semi-om.
Sa imi zici daca ti-a placut.

| Jipa95 a răspuns:

Pai daca are sirius cu avg 35+ si piatra anti warrior +4 normal ca iti da 2k/hit. Ai nevoie de mai mult HP, piatra evaziunii +4 pe armura, la fel si pe iteme acel bonus care da miss inamicii pe hit, si un poison de 5/10% pe iteme l-ai face praf.

| edoardo explică:

? Eu am sirius iar el are battle fi atent cum am scris!