| kGeorge a întrebat:

Am o intrebare legata de jocul The Walking Dead.
Nu stiu cati dintre voi l-ati jucat, dar daca da, spuneti-mi daca doar eu am problema asta.
Primele 2 sezoane din joc nu am avut probleme. A mers brici.
De la sezonul 3 s-a dus dracu totul. Cand deschideam jocul, avea atat de mult lag incat era imposibil de jucat. Nu stiu ce s-a intamplat, am impresia ca au schimbat game engine-ul, dar merge asa de greu... 1 frame/8 secunde, daca nu si mai rau.
Am luat versiunea definitive series, versiunea cu toate sezoanele intr-un joc. Am dat toate setarile la minimum, am dat update la graphics card, nimic frate.
Chiar sunt dezamagit. Povestea e 10/10, optimizarea jocului 1/10.
Pc specs
amd ryzen 5 pro 3400 3.70 ghz
amd radeon(tm) vega 11 graphics
16 gb ram

6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Ai placa video integrata, nu am cautat cerintele jocului dar cu siguranta ai nevoie de o placa video dedicata! De acolo e lag-ul de care zici!

| kGeorge explică (pentru Simpatic):

MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel Core 2 Duo 2. 8GHz
Memory: 3 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTS 450 2GB
DirectX: Version 11
Storage: 45 GB available space
Sound Card: DirectX 11 sound device

Sa fim seriosi, jocul asta ar trebui sa-l poti juca si de pe o rabla de pc. Putin probabil sa fie placa video. Nu e un joc foarte pretentios.
Pacat, are o poveste foarte misto.

| Simpatic a răspuns (pentru kGeorge):

O fi ce zici tu si cu optimizarea, dar ai cumparat jocul in original (pe steam de exemplu) sau este piratat? daca este ce-a de-a doua varianta ti-ai raspuns deja la intrebarea de ce merge cu drop frame.
Daca e original atunci putem vorbi de o proasta optimizare.

| kGeorge explică (pentru Simpatic):

Nu am cumparat jocul. In mod normal toata povestea are 4 sezoane. Fiecare sezon e 15 euro pe steam + un dlc de 5 euro. 320 aproximativ.
Dupa ce am dat update la toate driverele, jocul a inceput sa mearga ok. Dar la un moment dat ia crash. Daca il deschid dupa ce da crash fara sa dau restart mai intai la pc iar incepe sa mearga aiurea.
Am mai auzit de problema cu lag, dar la mine mi se pare interesant de specifica.

| Seuz a răspuns:

Pune grafica pe low, inchide tot ce ruleaza pe dundal (browsere etc) scade rezolutia la joc si incearca asa

| kGeorge explică (pentru Seuz):

Nu merge. Pur si simplu dupa catva gameplay scadea de la cate fps avea la vreo 15-20. Am incercat.