| claudiu123 a întrebat:

Am o intrebare legata despre 2 jocuri
1. Unu cu veverite sunt sh desene sh era vechi dar frumos era gen aventura seamana cu jazz jackrabbit deci e vechi 98-2006 cu 2 veverite se juca si in 2 dar nu stiu numele
2. Unul vechi frumos actiune sF aventura era un joc f frumos sh stiu doar ca se schiba personajul depindea de nivel nu aveai voie sal schimbi tu erau un caine cu 2 pistoale un robot sh un doctor nebun care avea nu stiu ce inventii sh depindea de nivel pe care il folosesti era un nivel pe niste grinzi jukam cu cainele sh trebuia sa ma duc nu stiu unde

Nu le stiu clar aveam 2-3 ani jukam cu tata sh nici nu l-am terminat suntem obsedati ca nu l-am terminat e singurul neterminat sh vrem sa ii dam de cap dar nici nu stim numele jocului eu l-am jukt in 2001 -2003 pe atunci parca thinking Multumesc ff mult dau sh bani daca gaseste cineva + funda

Răspuns Câştigător
| Deyu_4766 a răspuns:

Cred ca stiu jocul [eu l-am jucat pe televizor] 2 veverite Cip&Dayl mi se pare mie gen jackrabbitwinking da cam asa era si tot prin 2001 ma jucam si euwinking dar nu prea mai e de gasit...dar cauta pe net cu toate ca nu cred ca mai gasesti! sad pacat era frumos

0 răspunsuri: