| S0nofS4tana a întrebat:

Am o intrebare pentru cei ce se joaca metin2ro, la lv mai mare de 30 cum poti sa-ti schimbi magiile?

21 răspunsuri:
| M4RK a răspuns:

Salut.Nu ai cum sa mai schimbi magiile de la lv mai mare de lv 30 nu exista nici la burse obiecte asa ceva.
Doar pana la lv 30 le poti schimba daca depasesti de 30 nu ai cum.

| M4RK a răspuns:

Sura este bun pe magie neagra pvp la duele iar pe arme la crescut, facut banii.

| ThEEmperoR a răspuns:

Poti schimba magiile, dar trebuie sa dai euro. Este un pergament cu care faci asta. Dai pe banul ala din colt-dreapta-jos si restul vezi tu.

| ThEEmperoR a răspuns:

Ba voi sunteti absoluat praf si il mintiti. Voi va credeti pe private sau unde? Poti schimba magiile la orice lv cu ce am zis eu, dar numai ca, costa euro.

| M4RK a răspuns (pentru ThEEmperoR):

ThEEmperoR poate tu minti nu poti schimba magiile cu nimic de pe internet intreaba orice GM sau striga pe chatul de la metin sa vezi ce iti raspunde.

| ThEEmperoR a răspuns (pentru M4RK):

Esti praf. Mai joca private si mai uita-te prin item shop.

Ba da pe ro nu exista asa ceva copile doar pe servere private eventual de iti da GM pergament de schimbare skill magii.

Se vede ca joci metin de 30 de zile.

Hai pa ma ca nu are rost sa ma cert cu un copilas ca tine.Si daca vrei sa stii de cat timp joc metin de 5 ani.Asa ca PA.

De ai juca metin de 5 ani ai stii de ce e vorba copilas. De curiozitate, daca joci metin de 5 ani, atunci ce stii ce este in mapa "ultima". Sa cauti pe google da? Apropo, mancami-ai flokii

Lol esti chiar dus cu capu si vorbeste frumos se vede ca mai multe de 12 anii nu ai.

Scuza-ma "atunci CE stii ce este", am gresit. In rest, sa stii ca am 15 ani si ma doare fix in pix de vorbele tale. Schimbi si subiectu ca sunt dus cu capu cand nu stii ce este in mapa "ultima" jucatorule de metin de 5 anirolling on the floor)

Ultima mapa e v4 fraiere.Sa stii ca la varstra asta de 15 anii ai niste vorbe de copil de 10.

Esti Praf cu "p" mare. Joaca mondial prafule si mai documenteaza-te. In ultima sunt monstrii de lv 190-230. Ce sa stie viper despre asta ca are 12 ani?

Pe ro ma sunt monstrii de 190-230?laughing

Dovada ca ai 12 ani. Eu vorbesc de ro? Ai jucat vreodata mondial? Nu iti mai baga nasu in oala ca nu iti sta bine. "Joaca mondial prafule si mai...". Cand o sa joci mondial, sa lasi aici mesaj.

| Ne3quicKBăă a răspuns:

Salut Neecky9.

Te duci la femeia batrana si ti le depreciezi.winking

Bafta.winking

| S0nofS4tana explică (pentru Ne3quicKBăă):

Dar am auzit de la cineva ca daca ai peste lv 30 numai poti sa ti le depreciezi.

| Ne3quicKBăă a răspuns (pentru S0nofS4tana):

Pai tu ai lv 30 sau peste 30?

| Kriis99 a răspuns:

Si eu joc, am lvl 35. Ti le poti schimba la femeia batrana, adica ti le pori deprecia., insa te costa 60000 yang. Si ai grija doar pana in lvl 35 ti le mai poti schimba! Eu iti recomand magiile de pe corp, cele de pe mental nu mi se par asa puternice. Funda?

| S0nofS4tana explică (pentru Kriis99):

Sunt sura
ce recomanzi/