| Barbeqiu a întrebat:

Am o mare problema...referitoare la jocuri ( Need for speed world) e urgent. Pe jocul respectiv intru ma loghez (pe site n-am probleme cu logarea), apoi cand ar trebui sa se deschida jocul, apare o eroare care nu am gasit raspuns pana acum si incerc sa formulez intrebarea pentru a afla raspunsul dorit (daca am gresit ceva la formularea intrebarii numi reprosati va rog sunt de 10 min de abia am gasit unde se pune intrebarea desi scria mare), nu imi intra in joc mi se intampla de mult timp, dar doar la pc meu si n-am cum sa rezolv singur, cand accesez contul la alt calculator, functioneaza dar la mine nici vorba, va mai rog ceva nu-mi spuneti sa reinstalez, downloandez iarasi, ca pana acu nu a functionat si nu cred ca va functiona.Nu merge nici sa reincerc mai tarziu incerc de 1 luna jumate sa ma joc dar nu pot din motivul erorii acesteia. Sa revenim la intrebare.
Intrebarea: Cum pot rezolva aceasta problema? Va rog argumentati+instructiuni daca e nevoie de downloandare, scrieti si un link
Eroarea:http://img13.imageshack.us/img13/3981/eroarenfsworld.jpg

3 răspunsuri:
| BDoruAndrei a răspuns:

Eroare de joc! Reinstaleaza-l apoi incearcă din nou! dacă nu merge fatio alt cont si inceacă iar dar e problemă de joc! dacă merge la altu jik nu merge la tine e de la joc ceva!

| Barbeqiu explică:

Am 4 conturi si nici unu nu merge l-am reinstalat tot asa... Unknow deci zice "login failed please try again" cunosc engleza inteleg ce zice... dar nu pot face nimic pentru ca reincerc si tot nu merge. Trebuie sa downloandez inca ceva pentru ca sa-l joc sau doar jocul il instalez si gata voi cum ati facut

| UnknowLimitX a răspuns:

Zi si mie ce iti zice si te ajut