| Georgiana2905 a întrebat:

Am o mare problema si chiar am nevoie de ajutorul a macar unuia dintre voi care chiar stie cum pot rezolva.
Dimineata fiind pe facebook mi-a aparut un mesaj ca trebuie sa dau log in,iar imediat dupa asta, dupa ce am tastat parola mi-a aparul urmatorul mesaj "Vă rugăm să vă verificaţi identitatea

It looks like your account might not be real. Facebook is a community where people share and interact using their real identities.

Facebook does not allow accounts that:

Pretend to be someone else

Use a fake name

Don't represent a real person

In order to regain access to your account, please complete the following security check to verify your identity and help keep Facebook secure.
Learn more about Facebook's Security System"

Dupa am dorit a urma pasii unde trebuia bifat una din optiuni insa nu am putut bifa nimic.Era o singura optiune si nici pe aia nu o puteam selecta.
Trebuia sa identific persoanele marcate în fotografiile care urmau...
Ce pot face pentru a-mi recupera contul?

1 răspuns:
| CM7YRE a răspuns:

Poate fi si reala chestia, poate fi si o aplicatie scam. Incearca in primul rand sa golesti cache-ul/cookie-urile (ctrl shift delete) si stergi tot. Apoi incearca alt browser.
Daca nu merge incearca sa-ti recuperezi parola, apoi vezi daca iti poti confirma contul cu telefonul mobil.
Daca nici asa nu merge pot incerca si de la altcineva, de pe alt pc/dispozitiv sau de la un/o vecin(a).
Daca nici asa nu merge, incearca sa trimiti un mail la suport la Facebook, sigur ei te pot ajuta.