Https://android-1.com/en/1299-shadow-fight-2-mod.html
Poftim trebuie sa il dezinstalezi pe cel actual si sa il instalezi pe asta Si merge iti dau 9999999999999 bani si diamante 999999999999
Sigur? Am mai reinstalat odată jocul și am pierdut salvarea.
Alta varianta nu ai, poate decat sa astepti vreo actualizare, dar stine stie daca o sa aiba. Cat la faza cu de la 30% vezi ca s-ar putea sa ai probleme cu bateria, sa nu mai zic de soft, asa mi se mai intampla mie.
Oricum o să îl duc la garanție da' mi-e teama sa nu pierd progresul că îi a 3 oară când o iau de la capăt și mult nu mai am, și chiar și dacă îl termin tot nu vreau sa pierd progresul că o sa joc la underworld.
Cu zarchiver poti inta in sistemul telefonului, de obicei la Android odd(sau data) unde ai instalat jocul si acolo gasesti salvarile.
Merge și fără root?
Da
Spune access denied
Mersi..Cred că e bine și așa, macar pot ajunge mai repede unde eram, totuși mi-ar fi plăcut să îl termin legit.
O Funda?
Nu ai vreun hack și pentru charges? Sa am mai multe că nu merge sa cumpar cu rubinele
Nu am scuze.
Https://android-1.com/en/1299-shadow-fight-2-mod.html
Poftim trebuie sa il dezinstalezi pe cel actual si sa il instalezi pe asta Si merge iti dau 9999999999999 bani si diamante 999999999999
Descarcati Jocuri Play si ai backup pe contul tau de google daca il sti si nu mai trebuie sa iei salvari la joc
Pai tura trecută am avut jocuri play dar tot nu s-a salvat, tu ai incercat? Dacă da ți-a mers?
Pai mie imi salveaza de fiecare data jocurile.
Și mie îmi salvează dar la alte jocuri, la asta nu mi-a salvat progresul
Descarca ZArchiver sau introdu telefonul la pc si copiaza din folderul Android/obb(sau data) unde se afla totul legat de shadow fight 2 si punele undeva separat. dupa fa cum zice eax sa reinstalezi dupa iei fisierele copiate si le inlocuiesti. tot ce ai avut o sa mai ai.
Pai la ZArchiver ti-am spus ca imi zice access denied cand incerc sa intru, o sa incerc pe calculator
L-am resetat și am pierdut tot...
Reinstalat*
CelCareRamaneInUrma întreabă: