Ouch...Wow.Nu stiam.Um...Am avut de curand problema si am rezolvat-o.Vezi daca cablurile sunt bine puse.Deschide carcasa computerului si vezi daca e miscata sau putin iesita placa video.Mie imi era putin iesita si mi se restarta. Apoi am scos-o si am pus-o la loc si a fost totul bine . Daca nici asa incearca sa faci rost de niste ventilatoare suplimentare.
Am avut si eu problema asta acum 3 ani.Cand folosesti pc-ul daca se incalzeste foarte foarte tare inseamna ca sursa ta e de vina.Incearca sa o cureti si sa faci o curatenie in pc.Risti sa ti se arda sursa! Eu am patit-o in ziua de craciun.Incearca sa contactezi o cunostinta care se pricepe la pc-uri si sa iti recomande o sursa buna sau du-ti pc-ul la un service.Nu o sa te coste mult
L-am curatat si tot face asa... cineva mi-a spus sa imi schimb hardul k e posibil sa fie o problema cu windows-ul
E posibil.Iti sugerez sa iti lasi pc-ul la "naftalina" o vreme si intereseaza-te de unul nou daca iti permiti financiar.
Pc-ul e overpower! are placa video nVIDIA geforce titan si procesor de 4.40 ghz!
Eu ma uit la procesor ca am vazut ca se incalzeste al dracului... Unele ventilatoare merg foarte incet... cum as putea sa le fac sa mearga mult mai repede?
Ms de sfat chiar merge acum. dar am o problema mai mare. Cand deschid net-ul prin router-ul meu wireless PC incepe sa mearga foarte greu!