| rRamses a întrebat:

Am o problema cu GTA 5, ideea este ca imi merge si pe high bine dar atunci cand conduc se face un lag imens dar cand fac altceva nu am lag. Stie cineva cum as putea rezolva?
Ceva de genul: https://www.youtube.com/watch?v=FyT0Mzb5qao

Răspuns Câştigător
| RocKzZ a răspuns:

Salut. Incearca sa instalezi driverele pe care Nvidia si ATI le-au lansat ( depinde ce placa video ai ). Probabil ca nu ai driverele, alea sunt special facute pentru GTA 5. Daca nu e asta atunci instaleaza patch-ul v1.01 pe care l-au lansat ieri, probabil au facut ceva imbunatatiri, am vazut la ei pe site. Altceva nu stiu ce ar putea avea. Sunt o gramada de bug-uri eu nu mai pot trece la o misiune ca imi da crash cand dau switch la Michael... Asteapta pana se mai lanseaza ceva patch-uri sau daca ai luat jocul de pe net pana se lanseaza alte crack-uri. E normal sa ai genu` asta de probleme ca totusi doar ce l-au lansat. Sper ca te-am lamurit. Funda? ^^

| rRamses explică (pentru RocKzZ):

Imi poti lasa un link de unde pot descarca patch-ul?

| rRamses explică (pentru rRamses):

Si driverele unde le gasesc?

| RocKzZ a răspuns (pentru rRamses):

Patch-ul il gasesti pe Skidrow Games, scrie asa pe google si vezi ca aparut CRACK V3 si Update #2. Driverele le gasesti pe site-ul producatorului placii video. Daca ai nVIDIA descarci Nvidia GeForce Experience, la Radeon nu stiu, cauti si tu la ATI pe site si gasesti acolo.

3 răspunsuri: