anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu Gta IV cand intru in joc am foarte mere lag. Jucatorul se misca foarte greu cred ca fac 1 metru in 5 minute. Am 1gb ram si 2.20 GHz. M-am uitat pe yotube si am scris Gta IV 1gb ram and 2.20 ghz si lor li se misca foarte bine dar nu stiu dc nu mi se misca mie. Ma gandesc sa umblu pe la optiuni la grafica... dar nu stiu ce sa setez. Stie cineva ce pot face sa nu am asa mare lag? Dau funda!

4 răspunsuri:
| Arikumo a răspuns:

Din cate stiu, RAGE Engine e foarte pretentios, pana si pe i3 si GTX am dificultati, incearca sa setezi rezolutia mai mica (800x600 / 1024x768), si sa dai toate optiunile grafice pe low. Sa nu uiti sa dezactivezi Vertical Sync (V-Sync) si Anti-Aliasing, nu prea fac nimic si consuma foarte multe resurse. Daca nu ai rezultate, incearca sa descarci Game Booster (mie imi imbunatateste experienta la orice joc cu 10-15 FPS). Daca esti pe laptop, la optiunile bateriei, selecteaza "High Performance", daca ai laptopul in priza, altfel o sa consume toata bateria intr-o ora.

| FlashGun a răspuns (pentru Arikumo):

Am setat cea mai mica rezolutie si toto la low dar ori nu imi intra in joc ori imi intra dar nu arata imaginea si toto are lag

| LostYou a răspuns:

Pai daca ai avea 2.50 sau 3 GB ram ar fi mai bine si depinde si ce placa video ai.

| siXshunPik a răspuns:

E posibil sa fie si placa video de vina
incearca sa joci cu o rezolutie mai mica sau incearca cu setarile la low
nu am jocul dar din cate stiu e ceva mai pretentios cand vine vorba de cerintele de sistem
cauta pe google gta IV system requirements si vezi unde te incadrezi