| redu96 a întrebat:

Am o problema cu laptopul meu. Cand ma uit la filme se blocheaza foarte des si nu ii mai pot face nimic. Daca ajuta la ceva configuratia este: i5 2.6ghz 3GB RAM ati hd? 512mb

Răspuns Câştigător
| uNKN0Wn a răspuns:

In aceste caz, incearca sa faci filmul respectiv pe un cd.Sa il faci din fisier iso, adica cd care sa mearga si pe un dvd-player.Incearca asa, sa il vezi direct de pe cd.

7 răspunsuri:
| uNKN0Wn a răspuns:

Schimba player-ul, poate merge.

| redu96 explică (pentru uNKN0Wn):

Am schimbat si playerul am reinstalat windowsul si tot nu merge

| Leo32 a răspuns:

Dar te uiti la filme full hd sau 4k? descarca-ti GOMPlayer, VLCplayer sau power dvd sunt foarte bunehappy si eu am Intel core i3 4gb ram dar am placa video integrata si mai sus de 1080p numi merg filmele imi sacadeaza.deci schimba playerul big grin

| redu96 explică (pentru Leo32):

Nu am incercat cu GOMPlayer si filme max 720p pentru ca la 1080 au rezolutia prea mare si nu se vad bine pe ecranul laptopului

| uNKN0Wn a răspuns (pentru redu96):

Inseamna ca placa video e de vina, frate la ce ai tu acolo...un i3 si 4gb ram.pfff ce sa faci cu o placa video integrata? e ca si cum nu ai avea, aia iti incetinese laptopul/pcul.Schimba placa video, intr-una ATI Radeon HD 4xxx; 5xxx; 6xxx... ar fi cea mai buna solutie pentru ca hd-urile sunt recomandate pentru filme.

Bafta!

Ai confundat raspunsul meu cu al lui leo.eu nu am integrata si am i5 si 3gb ram

E prea multa munca pentru fiecare film. mersi oricum

| uNKN0Wn a răspuns (pentru redu96):

In aceste caz, incearca sa faci filmul respectiv pe un cd.Sa il faci din fisier iso, adica cd care sa mearga si pe un dvd-player.Incearca asa, sa il vezi direct de pe cd.