| 11xXx11 a întrebat:

Am o problema cu parinti.
Eu am terminat acum clasa 8, sunt olimpic la mate si fizica ( am fost din clasa 5 respectiv 6 la nationala la ambele materi in fiecare an) la simulari am luat 10 la mate si 9 80 la romana, cea mai mica medie mi-a fost 8 la germana da am media foarte mare.
Ei in fine mama nu imi da deloc libertate, nu bani, nu iesit in oras nu calculator.
Imi tot spune sa invat sa fac suplimentar... desi invat foarte bine.
Eu am ora de culcare la 9, am 14 ani jumate, in timp ce alti colegi prieteni pana la 11 sau cand vor ei.
Mie imi place foarte mult sa ma joc pe calculator, ma joc lol, diar ca am voie rar, o tura pe zi, la sfarsit de saptamana, da totusi nu am voie zilnic, adica trebuie sa invat cateva ore( desi is premiant)
Ce as putea face ca sa am voie mai mult pe pc ( apropo cand depasesc 40 de min is pedepsit o saptamana nu pc, nu tel)
Adica as vrea sa ma joc mai mult si eu ca alti copii de varsta mea mai multa libertate...
Cand incerc sa vb cu ea pe tema asta " pe vremea mea..."
Tata ma lasa doar ca face ea scandal cand ma joc si...m
Ce as putea face?
Rog seriozitate
Tim sa precizez ca sunt un copil cuminte nu am facut niciodata probleme...

Răspuns Câştigător
| Tudor123123 a răspuns:

Cel mai sigur, dupa examenul de luni si miercuri (pe care-l dau si eu) o sa te lase in pace. Eu la simulare la romana am luat 8 70 si 9 50 la mate. Fiind maine ultima zi, nu repeta decat odata ce nu stii, pentru a nu uita lucruri din cauza emotiilor pe care le stii foarte bine.

1 răspuns:
| teletinflorin a răspuns:

Această discuție o poți avea cu părinții tăi, spune-le că dorești puțin mai multă libertate, însă trebuie să le dovedești că această libertate nu îți va trage în jos situația la învățătură.