| bogdy97bsi a întrebat:

Am o problema...GTA san andreas nu imi merge. Cand deschid jocul mi se inchide ...stiti de ce?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
55 răspunsuri:
| floryn92 a răspuns:

Daca iti da eroarea aia cu "don`t send" la inchidere, este foarte probabil sa fi rulat in timpul instalarii jocului si alte aplicatii (precum messenger, winamp, etc). Dezinstaleaza-l si va trebuie sa stergi si registrele dupa dezinstalare (cauta pe google daca nu sti cum) -> restart -> instalare -> enjoy!
PS: daca tot nu reusesti cu registrele sa le stergi si tot ti neaparat sa instalezi jocul, formateaza windowsul :P

Ce am scris mai sus este solutie doar pentru eroarea cu "don`t send". Pentru alte tipuri de eroare este posibil ca, configuratia pc-ul tau sa nu fie suficienta pentru cerintele jocului. Pentru asta poti face un test aici: www.systemrequirementslab.com

| daniDeeDee a răspuns:

Poate fi placa video sau memoria RAM. trebuie sa ai cel putin 512 RAM. Bafta!

| whatever a răspuns:

Da si eu am patit la fel ...nu ti sa incarcat calumea

| bogdy97bsi explică:

Am 1 giga de RAM. Imi apare filmatul initial iar apoi mi se inchide automat far vreo eroare...

| tipaalexandruu a răspuns:

Sar putea sa fii sters ceva ca asa am facut si eu si nu-mi mai merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau un pic de ajutor, nu merge gta san andreas.Cand vreau sa inttru in joc imi apare asta(This application has failed to start because vorbisfile. dll was not found.Re-installing the application may fix this problem.)ma puteti ajuta? va rog...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall... dac oti sa ma ajuti uh pe mine...cand intru in joc imi apare filmul si imi iasa din joc sh imi scr dont send

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca esti tu prost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fac daca imi scrie cannot find enough avaible video memory?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiti cum as putea sa descarc depe net gta sanandreias va rog daca stity sa-mi spuneti si mie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am o problema cu gta san andreas cand introduc codurile si salvez jocul mi-l afecteaza nu imi mai merge normal si sti de ce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma si eu am problema asta dar nu gasesc solutie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla exact la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Instaleaza-l din nou

| catalind11 a răspuns:

Yo am o problema asemanatoare cu a ta(bogdy97bsi) eu cand dau sa intru in joc imi da ""Wrong disc insert Please inser CD/DVD"" Ma poate ajuta cineva si pe mine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine am o problema mi-a mers jocu si acum cand vreau sa intru nu mai merge l-am si dezinstalat de 3 ori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sh eu am aceiasi problema...nu a gasit nimeni o solutie? plss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi Al3xu7Zu daca eu il am in local disc D e vreo problma?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cn stie? atunci cand deschid San Andreeasu mi se inchide si imi cere sa introduc CS ce trebuie sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece esti tare prost ni noh nu ti se deschide fraerilor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu merge cand intru in el mi se in chide

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa dai mounth la joc daca e un fisier iso

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa deschid gta san andreas ca imi apare pe ecran cum ia aparut si lu' "anonim" cu comentariul de mai joc (this aplication has failed...) va rog ajutati-ma de fapt pe gta bucuresti apare asa pe san andreas cica imi trebuie software va pup sia astept raspunsuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se sterg gta san andreas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici nu imi merge, la inceput am fost nevoit sa bag nu stiu cate fisiere. dll tot nu mergea iar dupa accea am bagat si crack-ul tot nu mergea HELP ME!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am o problema asemanatoare cu a ta(bogdy97bsi). Cand dau sa intru in joc imi apare ""Wrong disc insert Please inser CD/DVD"" Ma poate ajuta cineva si pe mine? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o probele cu gta bucuresti imi zice cand dau pe el this application has failed to start because vorbisfile. dll was not found.Re-installing the application may fix this problem si am bagat si craku si nu merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copiaza crackul sau dawloadeazal si copiazal unde ai instalat jocul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau un pic de ajutor, nu merge gta san andreas.Cand vreau sa inttru in joc imi apare asta(This application has failed to start because vorbisfile. dll was not found.Re-installing the application may fix this problem.)ma puteti ajuta? va rog...