| Mihăiță234 a întrebat:

Am o problema in Ac odysey nu mi se încarcă mapa, am următoarele Componete I5 2400 Placa video R9 380 si 4GB ram aveți aici niște imagini https://ibb.co/m5cFPK3 dau funda!

Răspuns Câştigător
| Tudy000 a răspuns:

Pune totul pe super low, scade si din rezolutie daca poti, mai baga 4GB de rami vezi sa-ti fie toti ramii pe frecventa maxim suportat de procesor, adica 1333, altceva n-am ce sa-ti mai zic pc-ul e varza, il mai poti invia daca ti-ai baga rami maxim si eventual sa-ti iei un hard ssd de pe care sa te joci ar mai ajuta iar placa video vezi sa fie racita bine si cu driverele la zi, procesorul tau duce 32gb ram vezi sa duca si placa de baza daca vei vrea sa bagi atat, nu recomand ca e cam scump sa bagi 32gb ddr3 ram, dar macar 16 ar fi bine pentru jocuri ca AC Odissey. Vezi sa fie totul bine racit si procesoru lde asemenea.

| Mihăiță234 explică (pentru Tudy000):

Imi mergea totul pe ultra nu am avut nici o problema cu el dar acum ultima data numai se încarcă mapa nu sta la loding

| Tudy000 a răspuns (pentru Mihăiță234):

Cauta Texturi in optiunile video si da-le pe low sau medium vezi cand incepe sa se vada totusi apa, exprimarea ta e gresita, nu e mapa, sunt texturile in special vad ca apa pentru ca e multa grafica acolo.

2 răspunsuri: