| TheEvilCat a întrebat:

Am o problema, MARE! Deci, acum cateva zile am observat ca imi disparuse Antivirusulstraight faceDisparuse, de tot...nu era nici la Add or Remove programs, nicaieri,[nu stiu sigur cat timp am stat fara antivirus, desi nu cred ca a trecut prea mult:-s]in fine, avusesem si probleme cu messenger-ul[nu mergea aproape deloc:-s]Si am vrut sa instalez Avast[7freebig grinil avusesem si inainte], si mi-a zis ca nu merge, ca alt program il blocheaza.In fine m-am speriat rau de tot [atat de rau incat am plans toata noaptea:-s]Apoi m-am chinuit sa-l instalez iar si iar, pana cand am reusit. Dar cand am reusit, am vrut sa fac o scanare, dar nu-mi aparea nimic cand dadeam la scanare, m-am speriat si mai rau

Intr-un final, astazi, cand am intrat, nici messengerul nu mai functiona, nici antivirusul, desi il instalasem aseara.Si acum, am reinstalat messengerul si antivirusul si i-am dat scanare [rapida]si a spus ca "Nu s-a detectat nici o amenintare"Si la Scanarea detaliata: "Unele fisiere nu au putut fi scanate", le-am mutat in carantina[dar dupa s-a blocatstraight face], dar mie tot imi e frica, de ce s-ar putea intampla. Ce sa ma fac? Nu ma pricep aproape deloc la calculatoare...sunt total pierduta, cred[aproape sigur]ca am virusi...si nu stiu ce sa fac:-s Help me!

Răspuns Câştigător
| iullyan22 a răspuns:

Reistaleaza windows-ul. Cea mai buna si mai curata metoda. Bafta.

1 răspuns:
| Panteryas a răspuns:

Salut, uite sincer sa fiu, nu te supara dar mi-a fost greu poti da ad la urmatorul YM!tongueanteryas@yahoo.com
Te pot ajuta la probleme de software cat si hardware.