| Robertgavrilă8 a întrebat:

Am observat că mereu trebuie să apară un joc de care copiii să fie dependenți, să vorbească numai despre el și tot internetul să fie plin de clipuri cu jocul ăla. Când jocul se lansează și devine fenomen, chestia asta durează doar câteva luni sau aproape un an și dupa aia urmează alt joc să devină fenomen. Chestia asta s-a întâmplat cu brawl stars, fortnite, roblox, minecraft, etc. Dar eu mă întreb care e primul joc cu care s-a întâmplat asta?

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Din cate stiu, Minecraft a fost primul caruia i s-a dat o atentie imensa.
Gresesti, MC nu s-a stins intr-o luna, ci in 3-5 ani.

1 răspuns:
| Celcestietot a răspuns:

Minecraft a fost forta la vremea lui, nu se stinsese asa de repede, a durat cativa ani fenomenul, si Roblox a dus-o binisor, avea o oarecare popularitate in trecut pana sa devina,, popular in mod oficial''. Care a fost primul joc cu care s-a întâmplat asta? Probabil ca jocurile de tip tycoon (sau nu laughing ), unul dintre ele considerand ca a fost GG Empire (din secolul nostru), ca cine stie care ar fi fost totusi primul joc a carui popularitate a disparut primul... sigur ca cele care isi au radacinile in secolul trecut, cum ar fi,, Doom'',,, Half-Life'' si multe altele.