| DannyNick a întrebat:

Am procesor 2, 51 Ghz, 1, 25 RAM, 256 placa video.Ce jocuri stiti la acest nivel?

Răspuns Câştigător
| BrokenInside a răspuns:

Dragonica/Dragon Saga
Knight online
Counter-Strike
9Dragons
Batle Brawlers
World Of Warcraft(king, ca celelalte cer mai mult)
MapleStory
Aion(ar trebui sa mearga daca zici ca iti merge cabal)
Silkroad
Perfect World
Daca vrei MMORPG alea de mai sus sant bunicele.

25 răspunsuri:
| RobertLolza a răspuns:

Sal pai ti-ar merge cam asa : Fifa 11, Nfs Most Wanted, Assasin creed brotherhood, si cam atat joc si eu laughing

| DannyNick explică (pentru RobertLolza):

Mersi desi cred ca Fifa 11 n-o sa mearga, o sa incerc ceea ce ai spus.

| Bot a răspuns:

22 de raspunsuri la aceeasi intrebare facute de 2 useri dintre care unul este cel care a pus intrebarea.

| BrokenInside a răspuns:

Cu placa video de 256 poti face 2 lucruri:
-joci jocuri pe browser
-te dai cu capul de pereti.
Fara gluma. placa aia e pentru work nu gaming.

| DannyNick explică (pentru BrokenInside):

Stiu ca e mica dar merg destule jocuri pe ea: NFS, GTA San Andreas, FIFA pana la 07. Am jucat o gramada de jocuri si vreau sa mai aud si altele din care sa aleg.

| BrokenInside a răspuns (pentru DannyNick):

Pai bafta cu jocurile mai vechi de 2008, jocurile noi cer performante cat mai ridicate, uitate pentru sims(tot o versiune mai veche de 2008), Sa - Mp(san andreas multi player), si cam atat thinking

Sa-Mp l-am jucat pana nu am mai putut.Il joc de aproape de cand s-a deschis si mai sunt si scripter.Iar Sims, am jucat 3 dar numai versiunea simpla, totusi nu stii si alte jocuri? Ca doar eu am jucat o gramada care imi merg dar poate am ratat vreunu happy.

thinking nu stiu, eu joc MMORPG si MMOFPS care sant pentru pc medii.

Imi merg si MMORPG-uri dar mi sa luat de genu ala : Metin,Jade Dynasty, Cabal, Shaya, Talisman. Dr nu imi fac eu lista, acum ca ai aflat cam ce imi merge spune si tu laughing.

Iti merge tie Cabal?thinking lol? Ma bucur pentru tine ca ai ajuns pana acolo.

Off,am jucat si Prototype si Asasin Creed ca am si laptop, dar acu nu e disponibil asa ca nu ma crede asa de inapoiat, doar ca pc e de cand l-am primit de la scoala generala big grin (m-a ales pe mine din toata scoala). Stii alte jocuri pentru ceea ce am spus mai sus?

Da, stiu, am jucat mai multe mmo-uri decat ai crede ( :

laughing Chiar c-as multe dar alte genuri cum ar fi Racing sau alt ceva in afara de MMORPG mai stii?

Incercand totusi sa nu fie jocuri legate prea mult de net ca mai ales vara sunt multi si fix cand mi-e lumea mai draga mi se intrerupe, cum ar fi la NFS World sau la Free Jack.

Raycity si Drift city(la drift city s-ar putea sa fie o problema, serverul cel mai cunoscut este al NA, nord-americii e sustinut de compania game campus, care a restrictionat accesul europenilor, si a oricui care nu locuieste in NA, dar mai este un server pentru europa mai greu putin de gasit si nu mai stiu numele si alte date ale severului ) :.)

Aha,destul de interesant dar grafica mai slaba decat NFS, alt ceva mai ai de oferit? big grin

Raycity momentan are cea mai buna grafica dupa NFS Wold, in afara de ray si drift celalte jocuri de racing, dupa parerea mea ofera niste servicii foarte slabe, si nu mam ostenit sa le retin numele degeaba.

Alt ceva in afara de Racing si MMORPG? Ca doar nu ai jucat numai asa ceva.

Am mai jucat MMOFPS, de exemplu daca ai prieteni care sa te urmeze in jocuri incearca Crossfire, daca iti place mai solo Operation 7, daca vrei sa te certi si sa incerci ceva nou S4League.

Hmm,cred ca o sa le incerc. Ceva care nu e Shooter stii?

Pai Dragon Nest e interesant dar iti trebuie minim 500 la video, si peste cateva zile (pe 27 da iti iei key sau pe 30 daca nu vrei key) se deschide oficial serverul de C9(Continent Of The Ninth) global, ofera servicii foarte bune si are grafica si multe detalii puse foarte bine la punct.

Aha,cred ca o sa-l incerc pe laptop dar eu am pe pc 256 sad

Incearca game booster, si sa nu ai antivirus de gen avg sau nod 32 pentru ca o sa iti faca toate programele sa mearga greu.

Cu ce te ajuta ca am mai auzit de el?

Dragonica/Dragon Saga
Knight online
Counter-Strike
9Dragons
Batle Brawlers
World Of Warcraft(king, ca celelalte cer mai mult)
MapleStory
Aion(ar trebui sa mearga daca zici ca iti merge cabal)
Silkroad
Perfect World
Daca vrei MMORPG alea de mai sus sant bunicele.

| DaDiSk a răspuns:

Joaca FreeJack e parkourbig grin sau ia-ti Wwe Raw Vs smackdown Gta Vice City Fifa2(onlinebig grin)