| vioreld a întrebat:

Am reusit sa-i fac unui bun prieten rost de un calculator (primul lui calculator) si este cam slab la performanta : are 64mb video, procesor de 1. 80 GHZ si 1GB ram. Imi puteti spune si mie cateva nume de jocuri care merg pe acest pc?

Răspuns Câştigător
| Andrei7520152 a răspuns:

E slabuc. zi sa'si upgradeze macar placa video, la 256mb sau 512mb pe AGP (ca ma gandesc ca nu foloseste PCI)
Fav mele mai vechi, pe PC:

Action FPS: Half Life 1, Quake 2, Unreal 1, Unreal Tournament (UT99) Delta Force 1, Blood 1/2, Alien vs Predator 2, Max Payne 1, Soldier of Fortune 1, Gunman Chronicles, Cstrike 1. 6, Heretic 2, No One Lives Forever 1, Return to Castle Wolfenstein, Call of Duty 1

RPG: NOX, Diablo 1/2, Gothic 1/2, Dungeon Siege 1/2, Elder Scrolls Morrowind, Desperados 1, Robin Hood Legend of Sherwood

horror: Resident Evil 3, Silent Hill 2,

Stealth - Thief 1/2, Splinter Cell 1/2, Hitman 1/2

Strategie rts: Warcraft 3, Age of empires 2, Age of mythology, Blitzkrieg 1, Empire Earth, blitzkrieg 1, Rise of Nations

simulator: simcity3000

space shooter: Descent Freespace

Racing: Need for Speed 3, Need for Speed 5 Porche. 18 wheels of steel, Carmageddon 2

jocuri pentru copii: ahmmm Worms Armageddon, Hoyle Board Games, Mario :))

point and click: Sam and Max season 1/2 Syberia 1/2

poti downloada legal aici o gramada:
http://www.gameswin.biz/
De pe site-ul ala, du-te mai intai la Most Downloaded in bara de sus. gasesti mai multe jocuri noi, din care am enumerat pe lista aia. cauta restul si in bara de cautare in dreapta sau pe ctegorii. restul poate sa faca rost de altundeva, sau le poate cumpara prin shopuri pentru bani marunti

se poate ca cateva jocuri sa nu mearga din cauza placii video de 64mb

jocurile foarte mici de pe acel site, de 5mb sunt de DOS, si nu le poate rula fara DOSBOX

0 răspunsuri: