Temperaturile... intra protectia, se mai raceste, se inneaca fps-ul, dupa aia isi revine, si tot asa.
Si ai vreo idee ce sa ii fac sa nu mai faca asa?
Sa il vinzi si sa faci un desktop pe care sa te joci. Desigur ca ar merge si curatat de praf, dar e posibil sa faca in continuare asa. Laptopul meu, de exemplu, la temperaturi ambientale de peste 18 grade ajunge mereu sa se innece daca ma joc ceva mai serios. Bine, faza e ca nu ma joc pe laptop, pusesem de curiozitate un joculet la un moment dat ca nu eram acasa si era si cam vara. A mers magic timp de vreo 10 minute dupa care s-a innecat. *5 de grade la procesor > scazut frecventa automat la 500 MHz de la 2.2 ca sa se mai racoreasca...
La alta faza am jucat bine-mersi COD Black Ops cap-coada, ca pe desktop imi facea figuri. A mers superb, doar ca aveam vreo 16-17 grade in camera...
Mda..Mersi pentru tot dar am uitat sa zic ceva..Inainte sa il reformatez nu imi facea asa.
Ghinion. Si atunci ce te-a mincat sa instalezi din nou? Ai pus driverele frumos si toate cele?
Da le-am instalat.Am auzit de la un prieten ca trebuie instalata placa video.asa e?
Pai ai instalat sau nu ai instalat?
Eu asa zic.Am instalat-o dar cine stie. Daca sti vreun site de unde sa iau instalarea de la placa sa mi-l dai si mie.
Site-ul oficial al producatorului, doooh!
Am reinstalato si tot asa imi face. Ohhh Mersi oricum pentru tot
Du-l in service. Probabil se supraincalzeste. Ca sa stii una si buna, ai putea sa instalezi frumusel un PCWizard si sa iei sa tragi vreo 15-20 de minute de SuperPI. Te uiti in PCWIzard la temperaturi si frecvente. Ambele programe sint moca.
Probabil ca laptop-ul ar trebui curatat de praf... Daca nu merge, verifica in Task Manager sa vezi daca ai un proces ce ''mananca'' din memorie sau procesor.