| Iordache_Alexandru_1997 a întrebat:

Am si eu nevoie de niste raspunuri pentru ro-roleplay.
Va rog sa raspundeti NUMAI DACA STITI!

Atunci cand vrei sa lovesti pe cineva, care este cea mai roleplay actiune?

1:/me ridica mana dreapta, strange pumnul, il trage in spate si inceaca sa-i aplice o lovitura in fata lui X, asteptand reactia lui.

2:/me trage mana in spate si-l loveste pe X in fata si-i rupe nasul si maxilarul.

3:Folosesc comanda /knockout deoarece de asta e aceasta comanda.

Ai voie sa ai mai multe conturi?

1:Maxim doua conturi.

2big grina, cate vreau, dar fara sa-mi transfer bunuri unul de pe celalalt.

3big grinoar unul.

Un jucator a sunat la politie cum ca ai avea arma asupra ta si esti agresiv. Politia ajunge intr-un numar foarte mare, care este cea mai corecta actiune pe care urmeaza sa o faci?

1big grinau un bind pentru roleplay, scot arma si incep sa trag in toti politistii deoarece am facut roleplay cand am scos-o

2:Las arma jos si ma las prins sau incerc sa fug, intr-o maniera roleplay

3:Fug inainte in zig zag si sar pentru a ma deplasa mai repede, poate scap de politie

Impreuna cu un amic de-al tau vezi un caracter de femeie pe server, care dintre urmatoarele actiuni este gresita, conform regulamentului:

1:Ii spun usor, fara sa ma auda nimeni ca am droguri de vanzare

2:Ma imprietenesc cu ea si peste doua zile o violez, fara voia ei

3:Sa cobor la ea, o intreb ce face, o scot in aceeasi seara la un suc si apoi o jefuiesc si o las libera

Care dintre urmatoarele actiuni Roleplay este corecta?

1:/me ridica mana stanga la nivelul capului, isi da sapca jos iar cu mana dreapta se scarpina pe chelie

2:/me ridica mana dreapta in sus, deschide palma si prinde o pasare din zbor

3:/do vrea sa fie prieten cu George. Accepti?

Care dintre urmatoarele situatii este realizata incorect.

1:Sa faci pe cersetorul in fata garii unde este foarte multa lume

2big grinupa ce ai fost electrocutat de catre tazer-ul politistilor sa te ridici de la pamant si sa fugi

3:Sa scoti un Ak-47 din portbagajul masinii si sa-l vinzi

Care dintre urmatoarele anunturi este corect?

1:/cad Il rog pe jucatorul cu ID 71 sa-si deblocheze PM-ul pentru a-l putea contacta

2:/ad Vand plante etnobotanice, 500$ 10 grame de Marijuana si altele la numarul afisat.

3:/cad Clubul Pig Pen din cartierul East Los Santos va asteapta cu bautura proaspata, concerte si multe alte surprize intre orele 20:00 si 01:00

Ai voie cu nume celebre pe server? (Vazute in jocuri, filme, showbiz)

1big grina, pot sa-mi pun ce nume vreau, chiar si Joacabine_Mirel.

2:Nu, numele celebre nu sunt permise pe server.

3big grina, nu este nici o problema, atat timp cat este un nume RP.